Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Om å engste seg/uro/angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Om å engste seg/uro/angst

sep 12 2019 - 01:08
Hei! Jeg har hatt en lang "karriere" bak meg som innlagt pasient, ikke klart jobb eller skole, og virkelig nådd en bunn. Nå er jeg endelig veldig langt på vei i livet mitt dit jeg vil - jeg er 2 år unna fullført bachelorstudium, jeg jobber deltid i en omsorgsbolig, bor sammen med kjæresten min, og jeg har det på mange måter endelig mye bedre med meg selv og livet mitt i en alder av 25. Diagnosen jeg har slitt med oppgjennom årene er C-PTSD.

Hva jeg vil med å skrive et kort innlegg her? Jo, ønsker gjerne komme i kontakt med andre som kan kjenne seg igjen i det å gå rundt å "grue seg" og "engste seg" for hverdagslige ting som å møte venner (jeg er ikke blant dem med mange venner, men har noen få jeg henger med av og til), møte opp til jobb (som jeg har gått til utallige ganger siden oppstart i 2017, likevel gruer jeg ofte før hver vakt og gjerne flere dager, verste fall uker, i forveien...). Er det bare jeg som har det slik? Om ikke, hva hjelper deg/dere mot dette?
Avatar

Re: Om å engste seg/uro/angst

sep 13 2019 - 00:05
Det høres forferdelig ut, monstermeg. Posten var på ingen måte ment som at jeg har det fælt, det har jeg ikke. Men håpte på å få litt råd og tips fra andre som kunne kjenne seg igjen! Selv om jeg bare er en fremmed, så sender jeg over noen gode tanker til deg.
Avatar

Hei sterkeremeg

sep 13 2019 - 14:18
Tror mange her kan kjenne seg i det å gå rundt og grue og engste seg over ting i hverdagen.selv selv har jeg det slik stort sett hele tida alltid noe å grue seg til.det er bra du er på vei i livet hvor du vil du takler det på din egen måte.smerte er individuelt og kan ikke måles.prater du med kjæresten din om dette.Støtter han deg?det tar mye energi å grue seg og være engstelig tapper en mye.
Til forsiden