Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ofte sjuk forferdelig frustrerende!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ofte sjuk forferdelig frustrerende!!

mai 15 2014 - 05:36
Heisann.. Lurer på om noen av dere har kjennskap til å bli ofte syk? Eller at man blir lett smitta på en måte? Jeg har fått meg jobb å har jobbet der i 7mnd no å på den tiden har jeg vert vekke en del. Det går ca 3-4 uker mellom hvergang så får jeg luftveisinfeksjon. På søndag fikk jeg det igjen men dinna gangen var det enda verre. Er tydeligvis lungebetendelse å smerter gjennom hele kroppen.

Jeg har hatt å har opplevd veldig masse smerte gjennom livet med tanke på angstlidelsen jeg har men å få det her itillegg er nesten for masse. Har søtte foran legen min med tårer i øyne av fortvilelse å man kan nesten se på han at han føler med meg. Har fått medisiner no så d skal gå raskere over å håper på bedre tider fremmover. Kroppen min verker i hver kroppsdel å jeg svetter så det renner av meg noen ganger.
Til forsiden