Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Odontofobi og tannverk..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Odontofobi og tannverk..

aug 10 2013 - 20:56
Hei hei,, Jeg har ekstrem tannlege skrekk og det etter en del forsøk på å bli kvitt angsten. Jeg har gått til angstbehandling hos en helt utrolig flink tannlege som har spesialisert seg på å behandle pasienter for odontofobi og det fungerte fint en stund, inntil angstbehandlingen var over og det var tid for behandling hos "vanlig" tannlege. Det endte med en halvferdig rotfylling da jeg aldri turte å komme tilbake for å fullføre.

Nå, 4 år senere sitter jeg her med et krater av en død tann. Tannen vedsiden er det også blitt hull i og generelt har jeg ikke kjempe god tannhelse til tross for at jeg virkelig prøver å ta godt vare på tennene mine.

Har hatt såå mye tannverk, men tror ikke noe er så ille at det får meg til tannlegen.. eventuelt før nå? huff.. Jeg er hoven og har vondt i kjeven der den døde tannen er. Er så redd for skikklig ille infeksjoner eller noe sånt. Hjelpes :S

Bekymrer meg en del fordi om ting skulle bli skikklig ille har jeg faktisk ikke økonomi til tannlegen heller. Har jo null i inntekt, På grunn av angsten bor jeg med foreldrene mine og lever rett og slett på de.

Så spørsmålet mitt da.. Finnes det noen ordning for oss i min situasjon? Tennene er jo dårlige på grunn av kronisy sykdom i mine øyne. Har hatt angst fra jeg var veldig liten og det kan dokumenteres av både fastlege og sikkert flere tannleger.

alle erfaringer og råd mottas med stoor takk :D
Avatar

Hei.

aug 10 2013 - 21:24
Vi kan godt ta en prat om dette. Har sendt deg venneforespørsel:)
Avatar

:)

aug 10 2013 - 21:39
Supert! godtatt nå :-)
Til forsiden