Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ocd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ocd

jan 30 2019 - 12:22
Flere her inne som sliter/ har slitt med OCD? Skal til behandling i 4 dager i bergen mot dette. Har også GAD. Føler seg ganske alene i denne verden og begynner å bli ganske utslitt og lei. Er blitt sykemeldt pga jeg besvimte på jobb, så nå må jeg gjøre noe for ikke å møte veggen helt!
Avatar

Re: Ocd

jan 30 2019 - 15:41
Har OCD. Hatt det helt siden jeg var liten. Som du sikkert veit er både OCD og GAD blant de vanligste psykiske lidelsene, så du er langt fra alene om å ha disse :)

Hva var det som førte til at du besvimte på jobb? Hva foregikk i hodet ditt like før du besvimte?
Avatar

Re: Ocd

jan 30 2019 - 20:38
Begynt å gå til psykolog og føler det hjelper lite, men tar nok litt tid. Har hatt angst så lenge jeg kan hugse, vet egentlig ikke om et annet liv! Alltid bekymret meg for alt til store kriser til små ting i hverdagen.
Tenkte ikke på noe spesielt, bare besvimte plutselig. Vart innlagt på sykehus og skal utredes for hjerterytmeforstyrrelse :( hjelper ikke akkurat på!
Avatar

Re: Ocd

jan 30 2019 - 23:26
Vel, vit at det hvert fall er mulig å overkomme angst. Jeg har hatt det og eliminert det selv, så jeg kjenner til hvor umulig og irrasjonelt angst kan oppleves, samt at jeg veit at det er mulig å bli kvitt det for godt. Men hvor lett/vanskelig det er å overkomme det, er selvfølgelig individuelt.
Til forsiden