Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ocd og hygiene

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ocd og hygiene

juli 3 2019 - 18:47
Ocd hindrer meg i å leve et normalt liv, og det synes jeg er trist. Kan ikke engang pusse tenner, dusje og vaske håret, ta på meg deodorant osv uten at tvangstankene dukker opp. De forteller meg hva jeg skal gjøre og hva jeg ikke skal gjøre. Er altså nødt til å gjøre ting som dusjing på en bestemt måte for at jeg skal føle meg bra. Blir altså veldig usikker når jeg skal gjennomføre enkle oppgaver som tannpuss, for er liksom nødt til å gjøre alt perfekt. Før likte jeg å dusje, men ikke nå lenger grunnet tvangstankene. Hadde satt veldig stor pris på om noen kunne gitt meg noen tips, for dette er veldig slitsomt, og orker rett og slett ikke å ha det slik lenger. Setter forresten pris på alle tips. Vet ikke om dette er ocd, men kan liksom ikke tenke meg noe annet. Gi meg råd. Takk for meg.
Avatar

Hei

juli 5 2019 - 15:57
Ocd er veldig slitsomt.jo mer tankene trenger seg på jo verre blir det og angsten kommer.det føles umulig å tenke på noe annet.jeg opplever fæle tvangstanker også.slemme tvangstanker kaller jrg dem og.Får du noe hjelp for det?
Til forsiden