Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

OCD?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

OCD?

mars 17 2019 - 14:22
Hei
Jeg har diagnosen OCD, men nå vet jeg ikke helt om det er OCD eller virkelighet.

De siste dagene har jeg hatt veldig mange tanker rundt kjæresten min. Jeg har fokusert på alle «feilene» hans, jeg har tenkt at livet ville vært bedre uten, at jeg ikke synes han er pen, Osv. Har mer eller mindre bare tenkt grunner til å slå opp med han. Jeg vet innerst inne at jeg ikke vil slå opp med han men tankene mine forsvinner ikke og det stresser meg veldig. Har lest at dette er veldog vanlig for OCD rammede, men jeg er så redd nå. Trenger virkelig noe hjelp, betryggende ord eller hva som helst. Noen med lignende erfaringer etc, jeg er faktisk livredd.
Avatar

Hei kristian

mars 17 2019 - 15:00
Jeg tenker at du er usikker angående kjæreste at det er noe som plager deg med han og tankene gir seg ikke før du får løst.ocd er jo tvangstanker om mye forskjellig som trenger seg på hele tiden og jo mer man kjemper imot jo verre.men siden du har ocd er det vanskelig å si om det er fordi du er usikker på han og veien videre el om det Har med ocd.når du sier at du vet innerst inne at du ikke vil slå opp så betyr det at du er glad i han men jeg vet selv at jo mer man kjemper mot tanker jo verre blir det men så er det altså det at med ocd er det vanskelig å ikke kjempe mot for man vil jo ikke ha fæle tanker som trenger seg og trenger seg på.det er jævlig med tvangstanker for man vil jo ha kontroll også har man ikke det.har dupratet med noen om dette her som plager deg?
Avatar

hello

mars 17 2019 - 17:43
ocd er dritt. les innlegg nattdronning. vanlig å ha flere tanker i hodet samtidig. og det å være i tvil. vil eller vil ikke liksom. og der er som regel "no smoke without fire". ellers: alle har såkalte feil. du slipper ikke unna det ;)
Avatar

Re: aliengang72

mars 17 2019 - 20:39
Jeg vet at alle har såkalte feil. Poenget er at jeg egt ikke bryr meg om disse feilene fordi de r så små, men i d siste er d d enesye jeg har klart å tenke på. Jeg vet innerst inne at jeg elsker han men tankene mine sier noe annet. Frustrerende
Avatar

Hei

mars 17 2019 - 22:14
Kristian det høres slitsomt ut men tvangstanker er jævlig slitsomme jo mer de trenger seg på.har du noen du kan prate med om dette
Til forsiden