Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

OCD i 12 år og nå utviklet angst med Uvirkelighetsfølelse, værsåsnill hjelp :(

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

OCD i 12 år og nå utviklet angst med Uvirkelighetsfølelse, værsåsnill hjelp :(

juni 6 2021 - 19:17
Hei! Jeg har taklet OCD alene i 12 år, noe som startet etter jeg ble diagnotisert med kronisk sykdom i ung alder og måtte slutte med alt av sport og trening som jeg elsket, men nå har jeg utviklet DP/DR etter sykdom og ekstremt stress, det har gått 4 uker siden jeg våknet en morgen sånn her og jeg er livredd.. jeg kjenner angsten krypende og jeg er også inni en fysisk utredning som har pågått i flere måneder før dette.

Jeg våknet en morgen med noe greier i synet jeg ikke klarte å sette fingern på, som om jeg var i en simulasjon.

Jeg er livredd for å bli gal! Har påtrengende tanker om at jeg begynner å bli gal og kommer til å skade meg selv eller noen andre plutselig fordi jeg blir gal!!

Hva er det her? Vil det gå over?? Det er bedre nå enn for 4 uker siden, men jeg er LIVREDD. Tør ikke ta noe form for beroligende tilfelle det gjør det verre, har holdt meg unna koffein og alkohol og, men jeg snuser ettersom jeg har snust fast i 5 år og tror det å slutte gjør det mye verre.

Jeg er bare 24 år og redd jeg vil slite psykisk resten av livet og ikke fungere som før:(((
Avatar

Re: OCD i 12 år og nå utviklet angst med Uvirkelighetsfølelse, værsåsnill hjelp :(

juni 6 2021 - 22:57
Uff forstår du synes det er skikkelig ubehagelig! har du kontakt med en behandler som du kan få litt hjelp av?? tror det er en veldig vanlig tanke å være plaget av når man sliter med ocd- at man er redd for å skulle skade andre eller bli gal:/
Avatar

Hei!

juni 21 2021 - 21:35
Eg kan love deg at du kommer aldri til å bli gal, du kommer aldri til å skade deg selv eller andre. De er bare tankene som får oss til å føle at det skal bli gal, men vi e ikje det i virkeligheten. Om du e veldig panikk eller redd så bare ta pusten dypt langsom inn og ut flere ganger til du kjenne ro i kroppen.
Til forsiden