Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nyutdannet og ny jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nyutdannet og ny jobb

des 20 2020 - 17:59
Jeg er endelig ferdig sykepleier! Fikk på onsdag tilbud om 100% fast stilling! Takket jo ja, så kom tankene. Klarer jeg dette? Tenk om jeg gjør feil. Tenk om jeg ikke duger.

Først var det bare tanker når jeg tenkte på jobben og jeg blåste det av med at alle tenker sånn. Idag er det altoppslukende! Jeg klarer ikke gjøre noe, kvalm, gråter, utslitt, hodepine.....

Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre!
Avatar

Hei!

des 20 2020 - 21:41
Du er utrolig tøff!
Du må akseptere at du er ny i dette her. Det er veldig ansvarfullt å spørre om hjelp og støtte. Så er det lurt å være snill med deg selv. Men jeg vet hvor tøft det yrket kan være.
Du har vel litt erfaring gjennom praksis?
Heier på deg!
Avatar

Re: Nyutdannet og ny jobb

jan 4 2021 - 22:45
Hei, takk for oppløftende ord!
Hadde min første dag idag, det gikk helt greit. Klarte å få kontroll på angsten et par dager etter at jeg skrev innlegget. Det gikk da over til at jeg bare gruet meg litt, men ikke verre enn hva jeg føler er normalt. Alle gruer seg jo litt, men de to dagene angsten tok helt over var jævlig.

Nå må jeg bare komme meg over den følelsen av å ikke være bra nok, men det er jo selvbildet som tuller. Har heldigvis en god fastlege, og nå som jula også er over så føler jeg det er lettere å få kontakt.

Har erfaring fra praksis, men da har du alltid noen å spørre hvis du ikke kan noe. Og det forventes ikke like mye av deg hele tiden ????

Jeg har også i snart 10 år slitt med det å føle at livet er noe som er verdt å leve. Skal vi liksom bare jobbe 3/4 deler av livet for så å dø? Hva er vitsen med det liksom? Så har enda masse å jobbe med, men panikkangst rett før jul er bedre ????
Til forsiden