Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nytt nederlag---

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nytt nederlag---

okt 20 2012 - 21:04
Forsøkte meg i februar/mars å kutte ut tabletter med effexor (150mg). Var dritt lei, kjente ikke til noe angst og vekten økte jevnt og trutt. Samtidig som jeg var impotent. Nedtrappingen og de første ukene etter siste tablett av nedtrappingen,var et helvete. Et kaos av følelser som veltet over meg. Trodde ikke jeg skulle komme over dette. MEN det gjorde jeg og i 6mnd uten tabletter gikk jeg på en smell igjen i september..... Hva det skyldes er usikkert, men jeg har vært ekstremt sliten og stresset grunnet underbemanning på jobben. I tillegg lite søvn. Panikken dukket opp i det min nærmeste familie var på ferie i syden. For 14 år siden fikk jeg panikkangst for 1 gang, på ferie,langt hjemmefra. Om dette har noen sammenheng vet jeg ikke. Om smellen skyldes at jeg har kuttet ut tabletter vet jeg heller ikke. Men uansett, trappet opp på effexor igjen. 5 uker nå. Føler meg bedre selvsagt, men forsøkte meg på ferietur til en kompis til vestlandet. Tok flyet. Fikk panikktendenser på flyet og da jeg kom fram klarte jeg ikke å slappe av. Dro hjem igjen dagen etterpå. Nederlag selvsagt,da jeg var på ferie i sommer til Tyskland og hytta uten tabletter. Samt besøkt kompisen ifjor og Danmark. (Med tabletter). Så jeg håper ting går over og jeg kan leve et mer normalt liv. Men akkurat nå synes jeg det er tungt. Selvsagt slitt med depresjoner i en årrekke. Ensom. Aldri hatt kjæreste. Ingen jenter vil vel ha kontakt med en impotent, angstfylt person. Men nå handler det om å komme tilbake 100% i jobb og leve så normalt som mulig.
Avatar

Re: Nytt nederlag---

okt 22 2012 - 05:01
hei
jeg skal bare gi en virtuell klem og sende litt support din vei.
også håper jeg ting order seg
Avatar

Re: Nytt nederlag---

okt 24 2012 - 18:55
Hei
Takker for det. Sender deg en varm klem tilbake :)
Avatar

Re: Nytt nederlag---

okt 24 2012 - 20:10
Jeg er langt nede selv men fikk vondt av deg når jeg leste det.
Men jeg vil si en ting når det gjelder det du sier at ingen jente vil være kjæreste med noen som er impotent der tror jeg nok du tar feil.
For noen damer som menn er sex veldig viktig i forhold og for noen også utenfor forhold. Men det finnes en god del mennesker som er aseksuelle, derfor finnes det en del der som overhode ikke setter sex som et ønske eller krav i samlivet.
Til forsiden