Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nyhetene bryter oss ned

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nyhetene bryter oss ned

mars 25 2020 - 22:29
I disse tider føler jeg at nyhetsbildet drukner i corona saker. Hvor enn du klikker deg inn på en nyhetsside eller slår på en nyhets kanal, så blir man bombardert av en gjentagende sak. Nye dødsfall, ny dommedagsprofetier om hva vi har i vente, bilder av kister, bilder av folk i respirator, forklaringer på hvor uendelig langt frem en mulig vaksine ligger. Konkurser, permitteringer. Det er jo bare saker som skal bryte oss mest mulig ned. Ingen glad-nyheter, noe som gir oss håp og noe å se fram til. Jeg skjønner virkelig at psykologer anbefaler folk til å ta en pause fra nyheter, ellers blir man gal. Har du en smule angst fra før, så ganges dette med tusen nå.
Avatar

Re: Nyhetene bryter oss ned

mars 25 2020 - 23:32
Ser ikke på nyheter og har blokkert alle Korona nyheter på facebook. De eneste gangene jeg hører om det omtrent er de gangene jeg ønsker å høre om det :)

Last ned FB Purity for å blokkere det.
Avatar

Bunky

mars 26 2020 - 00:49
Skjønner hvadu mener altså men det er ingen positivitet.de er så negative på TV og da bekymrer jeg meg enda mer for familien min.jeg får panikk og begynner å gråte.jeg er redd hva hvis noe skjer familien min.hele tida syns jeg de er så negative negative negative.og de sier så forskjellige ting og da blir man mer forvirret.først nå sier de at de skal slå ned viruset.og hele tida Italia Italia skremsel hvorfor ikke tenke på wuhan.de fikk det til.
Avatar

Løsningen:

mars 26 2020 - 02:22
Kjøp mat for 14 dager. Skru av alle nyheter.
Avatar

Hmm

mars 26 2020 - 03:28
Det er vanskelig waynes hvis tankene trenger seg på hele tida om alt dette med corona.livet har forandret seg dramatisk for menneske.tilbudet jeg hadde hvor jeg pleide å være om dagene er stengt nå.så corona har endret mange menneskers liv.og jeg skulle så gjerne ønske at de som pratet på TV var mer positive.de er så negative men hvordan greide det stoppe det i wuhan.der var det kjempe strenge tiltak men likevel de greide å stoppe det.
Avatar

Re: Nyhetene bryter oss ned

mars 26 2020 - 09:19
Nyhetene spesielt på nett, er kun opptatt av å få mest mulig klikk på nyhets artiklene. De bryr seg ikke om fremstillingen blir skjevt fordelt. De ser at skremmende og sjokkerende nyheter trekker mer oppmerksomhet enn en gladnyhet. Jeg skulle gjerne lukket døra og koblet ut omverdenen, men så lenge man er i jobb og sitter på hjemmekontor, samt har 3 barn som skal komme seg igjennom dette rare livet, så må man være med på litt av livet utenfor husets fire vegger også
Avatar

Hei bunky

mars 26 2020 - 16:25
Det er så sant men likevel så hører vi bare negativitet hele tida.vi får ikke vite om alle som er blitt friske el utskrevet.det er bare negativitet om hvor ille det kommer til å være.
Avatar

Jeg ser masse bra jeg.

mars 27 2020 - 20:16
Ja det er fælt med pandemi, og hva det gjør med økonomien
Og sikker ekstra belastning hvis man har
Helseangst.

Men jegsm ser mye flott også , vi får mer tid sammen som familie.
Ser på YouTube at luften på jordkloden er bedre enn noen gang og dyr og planteliv blomstrer flere steder i verden.
Og kriser bringer frem fantasi og pågangsmot his mange.
Mye velvilje og omtanke his folk .

Så ikke så gale at det ikke er godt for noe
Avatar

Hmmm

mars 28 2020 - 05:02
Vet ikke helt om jeg ser noe positivt enn dårlige nyheter på TV.de skremmer oss og gir panikk.jeg er kjempe bekymret for de rundt meg.jeg ser ikke noe positivt når man hører at over 9000 mennesker døde i Italia og hvor forferdelig det er der.alt er bare tragedie og nyheter og overskrifter fortsetter å skremme.
Avatar

Forskjell på Italia og Norge

mars 28 2020 - 21:53
Vi har 5, 3 mill innbyggere i Norge , Italia har 60 millioner.

Naturligvis blir det større dødsrate da.

Leste også at Italienere bruker mye antibiotika i
vs Norge som har nesten ingenting, Legene her i Norden er forsiktige med å bruke det.
Kan være grunnen til at behandligen ikke fungerer like bra for dem som hos oss.

Ikke les nyhetene så ofte hvis det stresser en (lettere sagt enn gjort )
Til forsiden