Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nye behandlere og angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nye behandlere og angst

feb 8 2022 - 09:31
Hvordan takler dere å få nye behandlere.Jeg får mye angst og blir urolig.Det nye er fremmed.Har dere vært gjennom det mange ganger for selv om jeg har vært det så er det likevel hver gang like vanskelig.
Avatar

altså

feb 8 2022 - 23:43
alltid ekkelt
med nye behandlere
å starte på nytt
fortelle din historie
fra starten av igjen
og så vet man jo ikke
om man får kjemi osv
hvordan terapien foregår
som regel går det jo bra da
husk jeg heier på deg mrs :)
Avatar

Nettopp

feb 9 2022 - 09:41
Å starte på alt nytt.Ny behandler å fortelle ting til.Kjemi har jo alt å si.Angsten for ikke å få kjemi med en annen er jo alltid til stede.
Avatar

Re: Nye behandlere og angst

feb 9 2022 - 17:31
Det er ikke nødvendig å "fortelle hele historien på nytt" til ny behandler. Man kan bare henvise til tidligere sykehistorie dokumentert i journal, og la behandleren gjøre jobben selv. Så kan man heller bruke behandlingstimene til noe mer konstruktivt. Og det er ikke sikkert at "kjemi har alt så si" heller, tvert imot. Man kan ha "god kjemi" med sine behandlere, og likevel bli dårligere fordi reélle årsakssammenhenger ikke tas tak i. En behandler er en fagperson først og fremst.
Avatar

Hei

feb 9 2022 - 22:29
Frikar jeg mener da begge ting er viktige både å være fagperson men også kjemi.Kjemi har masse å si for behandlingen.Det å bli sett hørt og forstått.Jeg mener at det ikke er nok å være bare fagperson men begge deler må til.
Avatar

Mot

feb 10 2022 - 14:25
Hei mrsfreak1983, jeg skjønner godt at du synes det er krevende å møte en ny behandler! Vedkommende er jo en fremmed i første timen. Du er modig som tør å prøve, da. Jeg håper du vet hvor modig det er. Og jeg håper du også husker hvorfor du går til behandling, at det forhåpentligvis vil hjelpe deg, at du gjør dette for din egen framtid? Ja, det er skummelt. Ja, det er krevende. Men det er forholdsvis verdt det, noe du våger å gjøre, for din egen skyld, for din framtid. :)

Synes også det andre har sagt her er viktig, nemlig at du ikke trenger å fortelle alt, med mindre du har krefter og lyst så klart. Ta en dag av gangen. Vær snill mot deg selv.

Håper det går bra i første time med ny behandler. :)
Avatar

Hei

feb 11 2022 - 16:17
Takk for fine ord.Det er skummelt fordi jeg har har en behandler jeg stoler på og kjenner og nå skal jeg etterhvert til noe ukjent og fremmed.
Til forsiden