Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ny her inne og sliter med angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ny her inne og sliter med angst

okt 18 2021 - 11:22
Jeg er en godt voksen mann på 51 år som holder på med omskolering.
Jeg går på Høyskolen og utdanner meg, men for første gangen i mitt liv så begynner jeg å grine, blir kvalm og ubeskrivelig redd med tanke på eksamener som kommer på rekke og rad i Desember.
Jeg er redd for å drite meg ut på eksamen, for å stryke og kjenne på skammen som følger med det.
Jeg vet at jeg "bare kan gå opp til eksamen igjen" men jeg sliter med et dårlig selvbilde og klarer ikke å snu den negative spiralen av tanker. Jeg skulle gjerne hatt noen råd, en å snakke med eller bare noen å lufte det sammen med, for det gjør vondt og det "spiser meg opp på innsiden".

Klem fra Johnny
Avatar

Re: Ny her inne og sliter med angst

okt 28 2021 - 17:33
Jeg er i samme situasjon, bare at jeg har angst mer rettet til jobb etter endt studie. Hva studerer du om jeg kan spørre? Og du kommer til å klare det, fokuser på fagene og du vil bli så vant til eksamen tilslutt. Jeg husker min angst var mye verre første året med eksamen enn nå, tredje året.

Til forsiden