Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Numment Bryst/ Følelseløs - Tilbakemelding

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Numment Bryst/ Følelseløs - Tilbakemelding

april 7 2020 - 11:59
Hei, i den siste måneden så har angsten min roet seg en del. Jeg ringer ikke til Legevakten flere ganger i uken (gjort de en gang siste måneden som er stort framsteg).

Jeg har begynt og godta at jeg er frisk og det bare er angst. Men jeg har en litt irriterende gjenganger og merker jeg kanskje begynner og lage en dum tanke sirkel rundt det akkurat nå.

Venstre brystet mitt er litt mer slapt/større enn høyre som er mer fast.

Det er ikke et problem i seg selv, men på venstre bryst så har jeg kanskje daglig eller et par ganger i uken en følelse av at brystet blir numment og
følelsesløs.

Det er veldig vanskelig og ignorere dette symptomet for meg, jeg kan si til meg selv det er angst men det føles så rart.

Jeg har begynt og tenke tanker som: Er det dårlig blod sirkulasjon? Er det et eller annet som bryst kreft? (Tviler jo på dette) - men bare for og forklare litt tankesirkelen jeg er i.

Jeg er blitt diagnosert som hypokonder nå nettopp, sikkert med generalisert angst. Så jeg er jo klar over at det sikkert ikke er noe, men som mange av dere vet er jo det som skjer med kroppen reelt. Så om noen har noen tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre spesifikt til dette med brystet eller hatt noe lignende så hadde jeg satt pris på svar.

Føler det tar mye tid og jeg tror innerst inne at det er noe og jeg er redd for at jeg skal utvikle meg i feil retning - Er det noen som har vært gjennom noe lignende? Det er ikke konstant følelse det er av og på. Men kan vare i lengre perioder.
Avatar

Hei

april 8 2020 - 01:28
Beklager for min norsk.. Jeg er fra utland. Jeg hadde sån fra stress. Jeg føler at yoga og medytsjon kan hjelpe deg. Jeg forstår at du bekymrer deg og alle symptomer som du har kansje noe folk skal ikke ta på alvor fordi du er hypokonder og da er sikkert mer stressfull for deg. Men tenk at du er ikke Robot, vi er mennersker det er helt naturlig at vi har vond noenganger., uten at det er farlig. Prøv medytere, medisin Yoga, og fysisk aktivitet( den redusere stress} og da kan du se om blir det bedre..
Til forsiden