Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Norsk metode kurerer angst på 4 dager.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Norsk metode kurerer angst på 4 dager.

juli 17 2019 - 20:12
Det er en meget effektiv metode som er utviklet av norske psykologer. Har selv fått tilbud om å få behandlingen, men det er selvsagt ventetid. Er det noen som som har prøvd og kan si noe om det?

Søk på "angst 4 dager" på Google, så får dere opp mer informasjon om det.
Avatar

Re: Norsk metode kurerer angst på 4 dager.

aug 13 2019 - 14:51
Tenker du på behandlingen hos OCD-teamet eller er det en annen?
Avatar

Re: Norsk metode kurerer angst på 4 dager.

aug 13 2019 - 17:53
Jeg var med på det 4-dagers kurset hos OCD-teamet og synes det hjalp en god del. Jeg ble ikke helt frisk, men jeg fikk redusert tiden jeg brukte på tvangshandlinger daglig med en god del timer. Det er 4 intense dager som kan være et helvete å gjennomføre, men man har et godt støtteapparat rundt seg med dyktige behandlere, samt andre deltakere på kurset som gjennomgår det samme som deg.

Jeg anbefaler sterkt å delta på kurset. Men jeg liker ikke at det sies at det "kurerer" angst på 4 dager, det gjør den antakelig for svært få av de som deltar. Den reduserer angsten en god del, og gir deg verktøy og mot til å trene på egenhånd når kurset er ferdig. Jeg har selv meldt meg på enda et 4-dagers kurs.
Avatar

Re: Norsk metode kurerer angst på 4 dager.

aug 16 2019 - 17:21
Fungerer dette kurset for ulike typer angst? Har selv helseangst og panikkangst, og leter etter metoder og verktøy for å redusere/bli kvitt angsten.
Avatar

Re: Norsk metode kurerer angst på 4 dager.

aug 16 2019 - 23:17
De spesialiserer seg på OCD behandling. Jeg hadde blant annet ocd tanker om helse, og behandlingen hadde god effekt på meg på akkurat det. Kan jo hende det finnes andre angstbehandlinger som også går på 4 dager men det vet jeg ikke noe om dessverre.
Til forsiden