Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen våken

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen våken

april 25 2019 - 00:49
JEg er så redd om natta får så mye angst når jeg får angst om dagen har jeg steder å gå til men netter er helvete angst er jævlig.nok en natt med svimmelhet og inni magen i morgen får jeg besøk.To jeg kjenner godt skal komme til Norge i i noen dager bo hos meg og hva gjør jeg nå med så mye angst og som jeg har gått rundt og tenkt på dette flere uker hatt så mye angst og nå har jeg angst.jeg er våken til morgenene jeg pleier å ha lyset på og radio jeg får enda mer angst av stillhet jeg takler ikke stillhet og blir jo stille når de sover.har dårlig orientering da mener jeg veldig dårlig alene i Oslo kunne jeg ikke vært med dem.jeg har angst for komfyr jeg lager aldri mat altså mye av dette får jeg hjelp til når de kommer av andre så de får sett alt.nettene blir vanskelig for dem når jeg surrer rundt på veranda det er sug i magen nå.dette er jævlig altså og å bli svimel.jeg vil alt skal være perfekt for dem jeg er glad i dem og de har forventninger til ting jeg ikke kan gi dem.det er umulig og det er så mye.hjelp angsten tar meg jeg er så frustrert jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg jeg er så glad i dem kjempe glad i dem.når de drar kommer jeg til å være så lei meg og trist når de drar hjelp noen råd til meg.jeg hater netter.netter er helvete jeg kan ikke gå til noen om netter men om dagen når jeg har det dårlig har jeg alltid noen.please svar noen.jeg er så redd om natta og jeg er veldig sliten
Avatar

Re: Noen våken

april 25 2019 - 01:58
Er våken jeg
Avatar

Hei

april 25 2019 - 02:05
Du sliter om natts mye du og.ja ja de neste dagene er jeg ihvertfall ikke alene men hvis de sover og jeg er rastløs så kan jeg ihvertfall skrive her.
Avatar

Hmmm

april 25 2019 - 02:10
Angst et så jævlig og være våken fordi det er tankestorm.det er så mye som foregår i hode.du skrev en del om det at du føler også at folk ikke forstår.det er så slitsomt jeg vet det er en tapt kamp hvis du hele tida vil ha folk til å forstå og jo mer du prøver jo mer ser man kampen er tapt.
Avatar

Re: Noen våken

april 25 2019 - 02:27
Jeg sliter ikke verre om natten. Det er vel mere at jeg ofte legger meg klokken 9 og sover til 2-4 for tiden.

Jeg føler meg som en idiot for å føle det sånn men føler at verden er i mot meg. Jeg er ikke slik mennesker vil jeg skal være og de er sinte.

Du sliter om nettene. Sovemedisin er kanskje ikke så lurt?
Avatar

Re: Noen våken

april 25 2019 - 03:14
Hei,jeg tror det beste er å fortelle dem de tingene med komfyr,Oslo og søvnløshet om nettene,det er jo ikke din skyld at du har angst for det,og det betyr ikke du at du ikke er glad i dem,og gjerne vil de skal ha det bra mens de er på besøk.Så rådet mitt er vel bare å prøve å være ærlig og åpen.Håper det ordner seg!
Avatar

Hei verandavang

april 25 2019 - 03:38
Jeg er nå utslitt fordi jeg har hatt så mye angst bare for dette i flere uker.jeg gleder meg til å se dem.nettene blir kjempetøffe men kan tenke meg at jeg skriver på forumet om natta når de sover.familien min skal hjelpe meg med middager og slikt og også at de ser alt i Oslo.jeg skammer meg så mye for alt dette her så jeg prøver å skjule i stedet men sier seg selv de skal overnatte hos meg men familien min hjelper meg jeg skammer meg så mye og føler så mye skyld.limbeck jeg vet følelsen taper at ingen forstår og jo mer man ønsker å bli forstått jo mer blir man det ikke.det er tapr krig.folk ser det de vil se.
Avatar

Verandavang

april 25 2019 - 03:41
Jeg vil alt skal være perfekt og uforglemmelig.det er då mye forventninger så mye de vil se familien min skal jo hjelpe meg men hadde jeg ikke vært då dum og verdiløs så hadde ikke dem måtte styre og stille opp.jeg skammer meg så mye.
Avatar

hello

april 25 2019 - 20:56
bare et lite innspill
gabriel scott sa en gang
MAKTEN OVER ANDRE ER INTET, MAKTEN OVER SEG SELV ER ALT!
så hvis man klarer å gi faen liksom
i alt hva andre måtte tenke
noe man ikke har kontroll på uansett
ja så er det befriende deilig ;)
Avatar

sent svar men..

april 29 2019 - 22:49
Jeg synes du er kjempetøff som orker ha besøk i det hele tatt,når du sliter.Hvordan gikk besøket?
Avatar

Hei

mai 1 2019 - 02:50
Takk verandavang vel jeg er kjempe sliten så sliten men nå er jo alt tomt.det føles så tomt og selv om det var kjempe tøft og slitsomt så gråt jeg mye når de dro for nå er det tomt her.rart ingenting er noengang bra nok.
Avatar

Re: Noen våken

mai 1 2019 - 11:00
Gå og kjøp et fint kort, og skriv en hyggelig hilsen til dem. Takk for besøket og si at du var kjempeglad for å se dem. Ikke unnskyld deg for noe som helst. Det er ingen forbrytelse å slite om natta. Eller om dagen for den saks skyld. Men de vil nok like å høre at du ble glad.
Avatar

Hei

mai 2 2019 - 23:32
Jeg har sendt dem meldinger og sagt i fra at jeg hadde det kjempe koselig.
Til forsiden