Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen studenter med sosial angst der ute?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen studenter med sosial angst der ute?

aug 13 2019 - 14:50
Studiestarten er da i gang og den gode gamle sosiale angsten er selvsagt med i ryggsekken for å gjøre studiehverdagen litt vanskeligere enn den trenger å være. Noen i samme båt?
Avatar

Re: Noen studenter med sosial angst der ute?

sep 10 2019 - 21:00
Det er et godt poeng. Jeg har lært meg mange teknikker som har hjulpet. Blir vel bare så utrolig lei av at hverdagslige ting som faller naturlig for mange, er så ekstremt ressurskrevende for meg..
Avatar

Re: Noen studenter med sosial angst der ute?

sep 11 2019 - 00:35
Jeg er i samme båt! Jeg startet på ny skole nå i høst der jeg ikke kjenner noen. Det hender ofte jeg går og grubler over hendelser som har skjedd hvor jeg føler jeg har «feilet» Som for eksempel når jeg sitter i kantina med folk og jeg ikke kommer på noe å si, jeg bare sitter der og er helt stille.
Det som hjelper for meg er å tenke at vennskap må komme naturlig! Jeg prøver å ikke tvinge meg selv til å være med på alle fester og aktiviteter, men bare de jeg har energi til!
Avatar

Re: Noen studenter med sosial angst der ute?

sep 11 2019 - 01:30
Jeg er i samme båt. Er lei av at min sosiale angst styrer og begrenser livet mitt. :(
Avatar

Re: Noen studenter med sosial angst der ute?

sep 13 2019 - 17:24
Dere er ikke alene, vi er mange i samme båt. Jeg vet at det bare er øvelse som skal til, men man skal jo ha energi til alt dette også. Angst er noe dritt. Anonymjente98: det høres ut som er lur ide å ikke gape over for mye, da går man fort på en smell. Gjelder å finne den balansen.
Avatar

Ja

sep 29 2019 - 16:31
Hei Rosebukett. Ja ej har sosial fobi og studerer i et godt og sosialt miljø, har angst, muligens kompleks ptsd (traumer) som forklarer det meir. Ej har dessverre ikkje blomstret sosialt enda og det hadde vert lærerikt å møtt andre i samme båt, ej er en dame på 23 år. Uansett så er du ikkje aleine, det er mange som har angst og studerer og jobber. Man må lære å ta vare på seg sjølv, på grunn av energien man bruker av å oppleve angst eller bekymring.
Om nokken vil prate om det eller dele erfaringer og råd så kan dokke sende en melding :)
Til forsiden