Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vil skrive litt NÅ

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vil skrive litt NÅ

aug 7 2011 - 00:04
Jeg er ei jente på 19 år som sliter veldig med angst. Jeg har hatt en helt forferdelig sommer og nå som jeg endelig har flyttet igjen og får følelsen av å ha det bra kommer det med ett smell. Fikk ett skikkelig angstanfall i butikken i går. Øynene svartna, en enorm piping i ørene, begynte å skjelve og kjente det stramma seg om hjertet. Rett og slett ren redsel.
Opplevd det samme før også.

Sitter nå helt alene og skulle gjerne hatt noen å skrive med!
Avatar

Re: Noen som vil skrive litt NÅ

aug 7 2011 - 00:47
Er du i noe slags behandling for dette?
Avatar

Re: Noen som vil skrive litt NÅ

aug 7 2011 - 10:41
Huff det høres ille ut. Du kan godt skrive med meg, selv om jeg ikke har angst. Jeg er utrolig ensom bare og setter pris på å få snakket med noen =)
Avatar

Re: Noen som vil skrive litt NÅ

aug 7 2011 - 11:07
hei vennen.. jeg forstår hva du går gjennom. har vært på der selv.. jeg vil veldig veldig gjerne hjelpe deg om du ønsker det selv, men også bare være en venn.. Så du kan legge meg til som venn, også kan vi prate sammen, også sammen kan vi finne en løsning som gjør at du får det bedre :)
Jeg vet akkurat hvordan det er! Jeg er bare 16 år.. men jeg har en del erfaringer, og som sakt..ønsker du.. legg meg til. så prater vi sammen om dette:)


Stor Klem
Avatar

Re: Noen som vil skrive litt NÅ

aug 7 2011 - 11:26
Tusen takk for svarene:) Var godt å stå opp etter å endelig ha fått sovet og bli møtt av så koselige folk. Jeg har lagt dere til som venn nå. Er litt ny på dette så om noen ikke har fått er det bare å legge meg til.

Jeg gikk til psykolog fast en gang i uken ett år og fikk utrolig mye hjelp og støtte. Etter det har jeg flyttet så mye at jeg ikke har kunnet starte med psykolog på nytt sted igjen iom alt har vært så usikkert på hvor lenge jeg skal bo her og der og den lange behandlingstiden.
I morgen skal jeg få byttet fastlege og få avgårde en henvisning til psykolog igjen. Jeg klarer ikke dette alene lenger.
Avatar

Re: Noen som vil skrive litt NÅ

aug 7 2011 - 12:06
Hei, og velkommen

Jeg hadde psykolog selv. Så flytta jeg et halvår sida, over halve landet, og ble satt på venteliste. Nå må jeg flytte igjen. Tilbake der jegbodde nesten. :P
Så må få gjort det samme som deg. Få meg ny fastlege, og ny henvisning til psykolog.

Du kan gjerne legge meg til som venn, hvis du vil. :)
Til forsiden