Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som kjenner igjen likheter, angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som kjenner igjen likheter, angst

jan 7 2020 - 09:17
Hei, har siste par vekene hatt stikkninger og prikking samt en følelse av at det brenner i hender/armer av og til i beina som varer kanskje i noen sekunder sånn litt utover dagen fra morning til kveld samt leamus forskjellige plasser i leggen eller lår, begynner jo og tenke på alt mellom himmel og jord når dette dukker opp og eg tror selv at angsten for at det er noe galt kan være årsaken,
Vert oss lege og han tok forskjellige tester der alt gikk greit. Er det noen som kjenner seg igjen med tanke på disse symptomene pga angst ?
Avatar

yepp

jan 9 2020 - 02:01
dette kan absolutt
høres ut som angst
og har du tatt sjekk
så slå deg til ro med det
angsten alene
er dritt nok den
men den kan
overvinnes
med tid og stunder
lykke til ;)
Avatar

Har også leamus overalt

jan 9 2020 - 14:01
Hei!
Er også plaget med leamus, både i legger og lår (samt armer, rygg og mage). Har hatt det en måneds tid. Blir selvfølgelig veldig stresset av dette og merker at det trigger flere rykninger. Etter det jeg har lest her inne virker dette å være noe som ganske mange er plaget med. Det er nok helt ufarlig, ikke minst når du har fått legen til å vurdere det. Men det er jo ikke særlig morsomt når det ikke går over og en blir gående i uvisshet og tenke og kverne.
Avatar

Jeg og

jan 20 2020 - 12:01
Har det slik. Slitsomt!
Avatar

Re: Noen som kjenner igjen likheter, angst

jan 20 2020 - 14:01
Drakk forresten kaffe i dag for første gang på to uker. Det trigget virkelig disse leamusene! Nå popper det som bare det i leggene mine!
Avatar

Kaffe

jan 22 2020 - 21:51
kan være en trigger til leamus. Nevrologen fortalte meg det, så nå prøver jeg å kutte det ut.
Avatar

takk for svar

jan 23 2020 - 01:33
leamusen har gitt seg, kun når jeg er trøtt. stikking og svie i fingre og ben har ikke gitt seg og svimmelhet når jeg går til tider også. er fælt at man prøver og sette seg til ro med at dette er symptomer på angst men alikavel så går man og føler på ting og får slike symptomer. prøver og roe meg på kaffen selv :)
Til forsiden