Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som har vert eller er i samme båt?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som har vert eller er i samme båt?

okt 13 2021 - 16:41
Hei,
Jeg sliter med mye angst å helseangst. Har hatt noen grusomme vonde månder med smerter. Viser seg har gallestein i tillegg til cyste på ene eggstokken. Fikk beskjed at det ikke er noe å gjøre med cysten men ska på en samtala ang oprasjon for gallesteinene i desember. Har mye smerter rundt magen til rygg. Skjenner det og overtalt i kroppen pluss brystet på høyre side. Føles ut som kramper å bilmerker i magen. Noen som har hatt gallestein og angst? Hvordan takler/taklet dere det? Mine leverprøver hadde steget og tok nye sist uke å di hadde stege mer siden sist, blir så utrolig av det… at leverprøvene mine er høye å smerte, redd det er farlig.
Håper dere skjønner hva jeg skriver er litt stressa.
Avatar

Re: Noen som har vert eller er i samme båt?

okt 14 2021 - 16:28
Hei!:). bekymring hjelper i hvertfall ikke situasjonen, hvilken type hjelp er det å bekymre så mye hvis du ikke har fått svar på prøvene. Kommer utfallet av prøven til å være annerledes hvis du bekymrer? nei. Det eneste bekymring over noe du ikke kan kontrollere gjør, er å skape angst, og det er ikke en fin følelse gitt. :D
Til forsiden