Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som har trudd at svimmelheten var/er krystallsyken og ikke angst??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som har trudd at svimmelheten var/er krystallsyken og ikke angst??

april 26 2016 - 20:02
Jeg er sååååå svimmel nå. Føle jeg er på en gyngende båt dagen lang. Blir kvalm også. Føler jeg besvimer når som helst. Antydning til susing i øret til tider. Nesten som "bilsyke". Noen som har hatt svimmelhet å trudd det var angst men så var det krystallsyken, og omvendt?
Avatar

Re: Noen som har trudd at svimmelheten var/er krystallsyken og ikke angst??

april 29 2016 - 21:56
Jeg er båtsvimmel.Fått hørenat man ikke har krystqllqyken så lenge mannikke er karusellsvimmel.Sliter med nakken og er ekstea utkjørt pga helseangst og gruer til mr.har vært svimmel i 7 uker og mer og mer båtsvimmel siste 4 ukene.redd det er noe farlig
Avatar

Re: Noen som har trudd at svimmelheten var/er krystallsyken og ikke angst??

mai 1 2016 - 20:27
Hei!

Jeg har gått å vært mer eller mindre svimmel konstant i 8 år. Jeg har hele tiden trodd det var noe galt med kroppen da jeg hadde fysiske plager som stiv nakke/skuldre, trykk i hodet osv. Jeg har undersøkt det meste og mere til. MR var fin og vært i Bergen på balanselaboraturiet og ja stort sett undersøkt alt man har mulighet til.
Men for 2 år siden utviklet det seg til angst og måtte til slutt kaste inn håndkleet til legen og innse at her er det noe psykisk.
Det er en tung prosess å innrømme det for seg selv, men har nå endelig begynt å skjønt at hvis man skal bli bedre så må man få hjelp. Jeg har vært noen ganger til privat psykolog, og jeg må si at det var vanskelig å sette seg i stolen å utbrodere livet sitt, men for en lettelse jeg følte etterpå for å endelig få hjelp. Alle symptomer jeg forklarte kunne settes i sammenheng med psyken. (Svimmel, konstant kvalm, stiv i nakke, trykk i hodet, følelsen av å besvime osv)

Jeg vil anbefale deg å gå til legen å få sjekket det ut. Det er enkle tester som kan raskt fastslå om du har krystallsyken. Videre kan det være lurt å ta blodprøver og få en henvisning til MR for å utelukke.
Hvis ikke dette gir noe resultat anbefaler jeg at du får fastlegen din til å henvise deg til en psykolog så raskt som mulig.
Avatar

Re: Noen som har trudd at svimmelheten var/er krystallsyken og ikke angst??

mai 2 2016 - 19:11
Takk for svar! Jeg har hatt angst i 18 år, so har vært mye med både lege og psykolog! Går fortsatt til psykolog. Tok MR i fjor, og tar blodprøver noen ganger i året! Fikk legen min til å sjekke for krystallsyken på fredag., kunne være antydning til litt på høyre side, men det var veldig diffust. Regna med det er angsten som herjer igjen, men vanskelig å godta, for man føler seg så syk at det er rart å tro at psyken kan ødelegge så mye.
Avatar

Re: Noen som har trudd at svimmelheten var/er krystallsyken og ikke angst??

mai 2 2016 - 19:13
Og mine angstsymptom forandrer seg. Noen mnd kan det være pusten, å så kan det være slapphet osv. Og nå får tiden er det meste relatert til hode, men kan liksom ikke ta MR hvert år
Avatar

Påvist Krystallsye

aug 3 2017 - 23:14
Hei, jeg har faktisk i dag fått påvist krystallsyke og jeg har hatt en konstant gyngende båtfølelse i et par mnd nå. Var først hos vanlig kiropraktor som utelukket krystallsyke, men så kom jeg over en historie med ei som hadde fryktlig like symptomer som meg og hadde fått påvist krystaller hos en spesialist med slike briller.
Så hvis svimmelheten kom først og andre angstsymptomer etterpå så sjekk det opp! Ikke gi deg hvis du føler noe ikke stemmer <3
Avatar

Klinikk for alle

aug 4 2017 - 08:23
Jeg har også hatt angst i lang tid med svimmelhet mer eller mindre hele tiden. Gikk til Osteopat hos Klinikk for alle i Oslo... De har en egen balanse/svimmelhet avdeling. Etter 2 behandlinger er jeg mye bedre :)
Er ikke kvitt angsten men er kvitt noe som var med på å opprettholde den.

Min svimmelhet var av typen gyngende/ustø med følelse av å skulle besvime.

Lykke til :)
Avatar

Svimmelhet/angst

april 13 2020 - 10:04
Noen som har funnet ut noe? Noe som funker for dere som dere ønsker å dele?

Vært svimmel i 5 år. Fått påvist løse krystaller i venstre horisontale, men etter mange mange behandlinger, er jeg fortsatt svimmel. Lurer på om alt dette kan ligge i hodet.

Fått påvist adhd av psykologen. En type indre uro. Spent på om dette kan hjelpe meg.

Setter pris på alle svar :)
Til forsiden