Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som har silikon eller spiral?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som har silikon eller spiral?

okt 20 2021 - 19:48
Hei, Noen som har silikon i brystene som har fått problemer eller vondt i ettertid? Såfall hvordan vondt å måtte dere ta di ut?

Noen som har fått plager av spiral etter tid?

Jeg va å sjekket brystene mine å venstre side hadde blitt litt bølgete å noen «lange bølger» (husker ikke navne for det) så va det ett lite hull som det såg ut som med litt veske. Han ville ikke si så mye om ka så kunne gått galt da jeg har så kraftig angst men han sa mange ganger at jeg er frisk å ikke skal beskymre meg. Har hatt mye vondt i kroppen me angst, galle stein og cyste å vert på di meste greiene for å sjekket. Di finner ikke ut hva som er gale med meg men går rundt med konstant smerter å klare ikke gjør så mye lengre. Når jeg sa hva plager jeg har til han som sjekker brystene sa han at han har hørt mye av det før (i brystene) å kunne skylde hormoner??? Nå kjenner jeg det mye i mage, rygg, brystene, hode, til og med ørene, armene og hendene. Er en intens dunke følelse med nerver elns. Er bare grusomt vondt å skummelt/ekkelt. Noen som har eller hadde? :)
Avatar

Hei:)

okt 21 2021 - 16:37
Hei jeg har hatt masse dunking og andre rare følelser av angst. Fikk også en sånn bryst klump som jeg tenkte var bryst kreft fordi jeg hadde helse angst. Bel fortalt at det var på grunn av hormoner også. Greia med angst er at det gir litt endring i hormonene, dersom vi har mer as stress hormonet i kroppen. Ikke noe farlig, men det er derfor man kan noen ganger få sånne "klumper" i brystet. Fint at du sjekket det ut uansett!:)
Til forsiden