Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som har opplevd dette?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som har opplevd dette?

nov 2 2020 - 20:12
Etter jeg fikk angsten har jeg jo vært konstant plaget med øresus, ikke så veldig høyt, men bare litt.. uansett irriterende. Men en virkelig skremmende følelse jeg har, er at noen ganger sånn i ca 1 millisekund virker det som at noe i hjernen min "stopper", at hørselen liksom blir "lavere" på en måte. Har jo fin hørsel både før og etter, men det skjer liksom plutselig, jeg bare stopper opp og blir skikkelig skremt... tenker om det kan være øresusen som forsvinner i 1 millisekund at det derfor virker nesten som at det blir stille??

Har jo hatt problemer med det samme i resten av kroppen før, det har jeg skrevet om her tidligere at jeg alltid har vibrasjoner i hele kroppen... og noen ganger når vibrasjonene stopper kjennes det ut som at hjertet også stopper på en måte. For så å starte igjen.

Æsj, jeg hater denne angsten. Jeg som føler meg så frisk egentlig, men så får jeg alle disse jævla symptomene og kroppslige reaksjonene likevel!!
Avatar

Re: Noen som har opplevd dette?

nov 3 2020 - 12:40
Ja den følelsen av hørselstap eller sansetap noen millisekunder kjenner jeg veldig igjen fra da jeg fikk angst. Hadde nesten glemt følelsen nå, "artig" at du minnet meg på den. For det sier litt om hvordan angsten fungerer. Jeg var så redd for den da, men har glemt den nå. Så spesielt viktig var den nok ikke ???? magnesium har hjulpet samboeren min enormt med øresus!
Til forsiden