Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen oppe?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen oppe?

mai 6 2019 - 00:50
Er det noen som er våkne?Netter er så skumle.Det er mørkt ingen steder å flykte.om dagene har jeg steder å flykte når jeg har angst uansett hvor jævlig det er om netter er jeg så hjelpesløs for ingen steder å komme meg unna bare mørket stillhet angst og kaos netter er så skumle og demonene spiser meg opp innvendig .Er noen oppe nå.hjelp alt er så mørkt alt er dystert.Er noen våkne?
Avatar

Re: Noen oppe?

mai 6 2019 - 01:36
Hei, jeg er våken nå. Vil du snakke? Jeg har planer om å være våken en stund til, så jeg er her hvis du vil snakke om noe, jeg hører gjerne på.
Avatar

Hei

mai 6 2019 - 01:44
Det er så vanskelig om natta.sliter du om netter også.man er så hjelpesløs det er mørkt og man har ikke kontroll
Avatar

Hei

mai 6 2019 - 01:47
Ja, jeg sliter også om kveldene. Det er stille og mørkt, så det er kanskje litt godt å snakke med noen.
Avatar

Hei

mai 6 2019 - 02:29
Det er godt å skrive for når man sliter mye om netter man blir så sliten.hvor lenge har du slitet med søvnproblemer?
Avatar

Re: Noen oppe?

mai 6 2019 - 02:53
Jeg har slitt med søvn problemer av og på de siste 5 årene. Noe som er ganske slitsomt med tanke på jobb, studier og sosial liv.
Og du da?
Avatar

Hei

mai 6 2019 - 03:09
Ihvertfall i 15 år slitet med det siden tenårene.ja det er veldig slitsomt det er så mye kaos og for mye som foregår som gjør at jeg er våken.er det slik for deg?Er det tankekjør som gjør deg våken.jEg har time hos psykologen i dag så jeg kommer sliten dit.Hvordan klarer du studiene el går det dårlig.Har du prøvd sovemedisiner?jeg bruker stesolid beroligende men ikke sovemedisiner for jeg føler jeg mister kontroll over ting.jeg må ha kontroll.men stesolid hjelper.hva med deg har du prøvd sovemedisiner.?
Til forsiden