Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen med angst som har hatt corona?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen med angst som har hatt corona?

sep 6 2021 - 10:31
Har litt panikk nå. 2 av mine barn er smittet, skal litt til at resten av oss ikke er det! Jeg har generalisert angstlidelse og panikkangst. Har ikke tatt vaksinen enda da jeg har hatt så mye angst i det siste at jeg ikke har klart å tatt den. Vet at jeg får noen forferdelige dager etterpå med angst eller bivirkninger (Ikke godt å vite hva som er hva, jeg kan få alt av angstsymptom) så har ikke hatt overskudd til det enda! Og det plager meg virkelig at jeg ikke klarer å ta den! Men uansett! Nå begynner jeg å føle meg litt syk, og venter på svartest. Er ganske livredd og tenker katastrofetanker hele tiden! Mannen min er vaksinert med 1. dose. Eldste barnet har hatt det som ei vanlig influense, men er so og si bra nå. Minste barnet har litt hoste og tett nese, men ganske bra form. Noen som har hatt corona og har angst? Er redd for at angsten kan gjør det enda verre, og hva som er reelt av det jeg kjenner på eller ikke! Jeg er i midten av 30-åra! Jeg vil ikke vite noe negativt då det ikke hjelper meg nå, treng heller ikke å bli fortalt at jeg burde vaksinert meg, for det vet jeg :-)
Avatar

Re: Noen med angst som har hatt corona?

sep 12 2021 - 22:25
Jeg er smittet av corona og har GAD i tillegg til panikkangst. Spør gjerne om ting du måtte lure på, så skal jeg prøve og svare:)
Til forsiden