Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen med angst som har en slik følelse???

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen med angst som har en slik følelse???

sep 28 2019 - 16:46
Jeg er plaget med generalisert angstlidelse og har hatt det i mange år. Det jeg nå kjenner mye på er at jeg kan begynne å føle meg svimmel, så slapp i kroppen, deretter blir det så gale at jeg sliter med å gå, føles hvertfall slik og føler meg helt kraftløs. Føler hele meg bare «svinner henn». Får selvsagt panikk å skjelver og hjerte raser. Er dette eit angstanfall? At jeg seriøst blir kraftløs og føler at alt kollapser???
Avatar

Hei

sep 28 2019 - 21:25
Kjenner meg så igjen.jepp dette er angst du føler.har selv denne kraftløsheten du opplever.det er slik jeg tenkte også at nå faller jeg om at jeg kommer ikke til å klare å gå.at kroppen alle muskler føles svake spesielt beina.det er forferdelig og det er så skremmende men så kraftig kan angsten være.pratet med psykologen om dette forrige uke hvor svak jeg følte meg av dette.
Avatar

Re: Noen med angst som har en slik følelse???

sep 29 2019 - 00:48
«Godt» å høre at det ikke bare er meg som har det slik, lettere å tro på at det «bare» er angst da. Synest ikke det er bra at du har det altso, tvert om! Vanskelig å forklare denne kraftløsheten, føler nesten man blir sugd mot bakken når man går. Kommer så plutselig også. Har du generalisert angstlidelse?
Avatar

Hei

sep 29 2019 - 01:30
Det er ikke bra å ha det slik det er forferdelig skremmende.jeg har panikkangst og tvangslidelse mye forskjellig angst så når jeg så du skrev dette tenkte jeg bare oi jeg pratet med psykologen min om dette forrige time.hvor kraftlos jeg følte meg det er vanskelig å forklare dette enig med deg for jeg føler jeg faller om at musklene er svake og jeg opplever mye forskjellig for jeg har opplevd også at armen min er tung så jeg har mye forskjellige symptommer.det er godt for meg også å vite at jeg ikke er alene om å føle st musklene blir svake for jeg blir stresset når jeg går at jeg faller rett ned
Til forsiden