Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen med OCD??

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen med OCD??

mars 19 2020 - 19:41
Jeg har nettopp fått denne diagnosen, noen som har det å vil snakke? Jeg ønsker å dele tips og eventuelt erfaringer. Dette er veldig slitsomt for meg og familien min.

Avatar

Også ocd

april 16 2020 - 00:32
Hei. Jeg har også OCD. Ganske nylig påvist, men har alltid hatt tvangstanker og -handlinger. Jeg skal gjennom firedagers OCD-behandling. Per nå har jeg ukentlige samtaler med psykolog. Går du i behandling?
Avatar

Tidligere Ocd

mai 1 2020 - 00:26
Hei! Jeg hadde OCD siden jeg var ca 6år (er 30 nå). Jeg har hatt mange forskjellige typer OCD, den siste vasketvang. Jeg ble kvitt den da jeg var 23år gammel og skulle gifte meg og la meg inn på Østmarka for intensiv behandling av OCD. Finnes et program på TV fra plassen faktisk!???? Bjarne Hansen sitt opplegg, og har til og med fått behandling fra han også. Har gått til psykolog siden jeg var 8år og fått mye behandling for OCF jeg slet med. Fikk også Sertralin utskrevet i 10års alderen. Jeg er nå frisk fra OCD! ???? hvis du ønsker å spørre meg om noe, så er der bare å spørre! Jeg føler jeg har mye erfaring innenfor området ihvertfall ????
Avatar

Lanlanchan..

mai 2 2020 - 00:27
Jeg sender deg melding????
Til forsiden