Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen her som våkner til panikkanfall om natten?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen her som våkner til panikkanfall om natten?

april 29 2014 - 18:07

Har vært plaget med angst, GAD og helseangst og panikkanfall i snart 9 år nå. Vært mest plaget på dagtid, særlig om morgenen. I natt hadde jeg en grusom natt, våknet midt på natten med et voldsomt panikkanfall, svetten haglet og hjertet banket som besatt, trodde jeg skulle dø. Tok lang tid før det gikk over, og ble sittende oppe resten av natten. Noen av dere her som kan våkne med panikk? Jeg hadde ikke drømt noe vondt, så det var ikke grunnen.
Avatar

Hatt det samme..

april 30 2014 - 23:57
Jeg har hatt helseangst/dødsangst i 2,5 år og siste året har jeg hatt angst stortsett hele dagen og i vinter våknet jeg flere netter i full panikk, trodde jeg skulle dø, helt forferdelig, men fikk beskjed om at dette ikke var unormalt og etter det har det vært svært sjeldent. Men sliter veldig på dagtid:/
Til forsiden