Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen her som takler berøring dårlig?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Noen her som takler berøring dårlig?

mars 18 2019 - 22:13
Målet med en diskusjon er i mine øyne at folk kan fortelle hva de mener om en sak slik at flest mulig meninger kommer fram. At en argumenterer for sitt syn er da en del av diskusjonen.

Personangrep har etter min mening ingen ting i en diskusjon å gjøre, men registrerer at det skjer. Da er vel folk tomme for argumenter, tenker jeg.
Avatar

Hei Ola36

mars 19 2019 - 11:23
Jeg ønsker ikke krangle med deg men jeg ønsker å si dette til det å hevde at noen driver og manipulerer og det er narrespill og ønsker sympati av moderater det syns jeg ikke noe om og håper det får konsekvenser for deg moderatorer er her for mennesker.du vet ikke hvordan andre har det for det kunne vært en annen og kunne vært snakk om selvmordstanker mens du driver og prater om sympati fra moderater.det å hevde noe slikt og gå mot angrep på en slik måte syns jeg ikke noe om.du kjenner ikke til andre menneskers historie.det er lettest å gjemme seg bak PC.jeg håper du får en reaksjon på dette.å hevde noen søker etter sympati hos moderatorer er å gå over grensa.alle mennesker har rett til å ha egne meninger og det har jeg.du bør tenke over dette faktisk alle har sitt her og du kjenner ikke andres historie.langt i fra.du vet faktisk lite om folk her akkurat som jeg og alle andre her og det er viktig å respektere andres meninger.som sagt ønsker ikke krangle med deg bare sier ifra at du bør tenke over det du sier.
Til forsiden