Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Night terrors!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Night terrors!

mai 17 2014 - 00:47
Kvar einaste natt no i det siste har det vore slik: Anten rett før eller rett etter at eg har sovna vaknar eg gispande, med rasande puls. Gjerne med rykk og napp. Det har vore slik lenge, men blitt skikkelig ille dei siste fire dagane.

Nokon som har erfart noko lignande? Det begynner virkelig å røyne på. Får jo ikkje sove skikkelig. Fleire gonger for natta vaknar eg slik. Ikkje spesielt kjekt. Tips?
Avatar

Hei!

mai 17 2014 - 01:52
Hei. Jeg logga på her for å høre om noen noen råd mot nettopp det samme. Jeg har vært inne i en dyp depresjon som har vart nå i 2-3 mnd og nå som depresjonen har sluppet taket har den blitt erstattet med panikkangst på kvelden. Det går fint om dagen, men så snart kvelden kommer så får jeg en ekstrem angstfølelse helt ut av det blå.

Har slitt med sosial angst i mange år, men dettte er noe helt annet.
Avatar

Jupp!

mai 17 2014 - 02:14
"Godt" å høyre det er fleire som har det på same viset. Det er ikkje noko kjekt å ha det slik. Såvidt eg har lest er det lite medisin som kan hjelpe og; det ser ut til at ein heller satsar på psykoterapi for å finne ein veg gjennom det. Det kan bli utløst av stress og ymse. Depresjon er definitivt stress, så det går jo an å vone at du snart slepp laus frå det når depresjonen går over. Ikkje kjekt å ha det slik.
Avatar

:)

mai 17 2014 - 02:18
Det er fint å vite at man ikke er alene om sånt.

Har heldigvis time med psykolog på tirsdag, så jeg får forhåpentligvis noen svar der. Absolutt ikke noe morsomt å ha det sånn nei..
Avatar

Hei

mai 17 2014 - 09:35
Dere er ikke alene om dette nei. Veldig vondt mens det står på. Jeg har heldigvis ikke opplevd det mange ganger. Jeg bråvåkner og får en uvirkelighetsfølelse, vet ikke hvem jeg er eller hvor jeg er, og selvfølgelig fullstendig panikk. Ellers er jeg helt oppegående, men sliter med tidvis angst og depresjon etter vonde opplevelser.
Fint å vite at man ikke er alene om slikt, selv om jeg ønsker at ingen skal oppleve det. Håper alle som sliter kan få hjelp:)
Til forsiden