Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nevrolog

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nevrolog

jan 2 2022 - 23:26
Hei :)

Skal til nevrolog for hodepine. Skal sjekke om jeg har migrene. Livredd sykehus, livredd leger, livredd andre folk, livredd for undersøkelser, må gjemme meg bak håret mitt osv.. vet ikke hvordan det skal gå..noen som hwr erfaring med nevrolog. Som er rundt angst, migrene, ptsd osv…at det psykiske påvirker det fysiske. Er nevrologen god på det. Noen som har erfaringer med behandling som ikke er medisiner. Som hjelper mot smerter i hode og kropp. Fordi der har jeg mye av. Er ikke fan av medisiner.
Håper noen vil dele <3
Avatar

Har du tatt MR?

jan 2 2022 - 23:37
Nevrologen går jeg til to ganger i året.

Dere skal sikkert bare snakke om hvordan hodepinen utarter seg.

Så kan du jo være ærlig å si du har sykehusangst , så vil legen nok ta hensyn til det.
Avatar

Re: Nevrolog

jan 3 2022 - 22:53
Har ikke tatt MR nei
Avatar

Hei

jan 11 2022 - 00:32
Jeg klarer heller ikke å bli sjekket. Blir kvalm og får panikk. Har du prøvd å bare tøye nakke muskulaturen? Er så utrolig mye spenningshodepine man kan få av angst! Der sliter jeg selv så mye at det påvirker søvn. Har venner som har trodd de hadde migrene, men som viste seg å være spenningshodepine pga hen trengte briller feks.
Til forsiden