Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nedtrapping av sobril! Noen med erfaring med langtidsbruk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nedtrapping av sobril! Noen med erfaring med langtidsbruk

mai 5 2016 - 11:15

Jeg er I gang med nedtrapping av sobril som jeg har brukt I 12 år! Aldri misbruk, kun etter legens anbefalinger! Begynte med en fødselsdepresjon der jeg fikk 120 mg sobril og 20 mg vival pr døgn over 4 måneder! De siste årene har jeg brukt 80 mg sobril pr døgn! Jeg prøvde å trappe ned ved innleggelse på dps, lang historie kort, kuttet 40 mg på to uker og jeg ble suicidal og sengeliggende I en måned! Opp igjen I 60 mg! PR dags dato bruker jeg 5.75 mg eller 1 1/4, 1 1,5, 11,5, 11,5, altså 10 mg sobril tabletter! Jeg håper at noen som har vært gjennom det samme kan hjelpe / støtte meg for jeg forstår ikke hvordan jeg skal klare dette! Jeg har to barn å ta vare på oppi det å bli så syk! Jeg opplever at helsevesenet bare sier dette blir et helvete, men det må du klare! Noen som vil dele erfaringer? ? Det hadde jeg satt stor pris på!


Avatar

Re: Nedtrapping av sobril! Noen med erfaring med langtidsbruk

mai 6 2016 - 14:00
Off. Høres helt grusomt ut. Selv når jeg har brukt under halvparten over noen uker har jeg slitt selv med å kutte de ut. Så store doser med sobril og vival burde ikke noen bruke, og hvertfall ikke over så lang tid. Du må nok innstille deg på at dette kan bli kjempetøft. Selvfølgelig ikke umulig, men det blir tøft. Eneste måten er det vel å ta det veldig forsiktig og bruke lang tid på å trappe ned. Eventuelt supplere med noen andre ikke-vanedannende medisiner underveis. Blir sint på dine vegne at du har fått en sånn behandling.
Stå på!
Avatar

Re: Nedtrapping av sobril! Noen med erfaring med langtidsbruk

mai 6 2016 - 21:56
Tusen takk! Trappet ned 2,5 mg til I dag! Føles som om det kommer til å ta evigheter! Men det må det jo bare gjøre! For det helvete disse benzoene lager vil jeg ikke ha mer! Det er jo selvpåført angst!
Til forsiden