Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nedtrapping av cipralex, håper noen har erfaringer????

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nedtrapping av cipralex, håper noen har erfaringer????

nov 6 2013 - 13:43
Hei
Jeg har gått på cipralex 10 mg nå i 8 mnd, og føler veldig for å slutte på disse nå, har en del bivirkninger av disse tablettene, verste er svimmelhet og tretthet..de har hjulper meg veldig utenom dette. Men nå vil jeg starte et nytt liv uten medisiner, har vært hos legen, som har anbefalt ei nedtrapping over 3 uker, syns det var kjempekort..er veldig red for at jeg skal få fullt av bivirkniner, og dermer igjen bli kjemperedd for alle symptomene og få tilbake den angsten jeg hadde før..noen med erfaringer?? Håper på svar:)
Avatar

Hei :)

nov 6 2013 - 23:12
Trapp veldig forsiktig ned! Til og med 3 uker hørtes lite ut. Jeg gikk på Venlafaxin (effexor) i nesten 2 år, men da jeg ble gravid måtte jeg slutte på dagen! Fatter ikke hva legen tenkte på. Det er de verste mnd i mitt liv. Jeg var så syk, men fikk kun beskjed om å ta det med ro, tenke positivt og gå mye tur... Herregud...

Så trapp forsiktig ned du, så kommer det til å gå kjempebra! Supert at du ønsker å slutte med medisinene :) det er mitt ønske også, men ikke helt ennå.

Lykke til! :)
Avatar

:)

nov 12 2013 - 19:02
Jeg har gått på cipralex. Jeg gikk på 20mg og jeg trappet ned på 4 uker eller noe, og det var for fort for meg. For jeg fikk noen ubehagelig "abstinenser". Og de hadde jeg i 1-2 uker etter slutt. Og så gikk det ganske bra når jeg kom meg igjennom disse 2 ukene. Men legen sa til meg at det er noe jeg må kjenne på selv. Om jeg ville bruke lenger tid, så måtte jeg gjøre det. For alle er ikke like. Så hvis du føler at det er for kort tid, så kan du bruke litt lenger tid på nedtrapping. Og du kan si til legen at du føler at det blir for kort nedtrapping og at du gjerne vil trappe saktere ned fordi det vil få deg til å føle deg tryggere. Ser for meg at legen vil forstå dette. Men snakk alltid med legen din først!
Til forsiden