Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nedtrapping av antidepressiva

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nedtrapping av antidepressiva

feb 3 2020 - 14:23
Hei, jeg har over 4 mnd trappet ned på 10 mg antidepressiva. Etter 2 mnd gikk jeg ned til 5 mg. Nå etter jeg sluttet helt med medisinene for 5 dager siden har jeg fått noe som minner om elektriske støt i hjernen og overkropp, i tillegg til at jeg er en del kvalm og svimmel. Er det flere som har opplevd dette selvom de har trappet ned forsiktig?
Avatar

Re: Nedtrapping av antidepressiva

feb 3 2020 - 15:08
Er desverre en høy bivirkning ved slike medisiner som støt i hodet, følelse av neve som knyter seg hardt rundt hjernen, ubalanse etc så det er «normalt» desverre.

Men «positive» siden når du først har kommet så langt er at det som regel avtar etter 2-4 uker (kan skje tidligere også).

For mange så er det dette som gjør det ekstra vanskelig å slutte for det er en ganske ubeskrivelig følelse som er helt jævlig, så føler med deg, men hold ut, det er så verdt den kjipe perioden å bli ferdig med det og nå er du jo så nærme målet også.

Håper det gir seg snart for deg
Til forsiden