Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nedsatt allmenntilstand / Feberfølelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nedsatt allmenntilstand / Feberfølelse

mai 30 2020 - 02:26
Hei! Jeg er en relativt ung mann i 20 årene. For 1 år siden ca, opplevde jeg noe som trigget flere kraftige Panikkanfall, havnet på sykehuset første gangen! Å ble livredd de andre gangene. Har siden slitt med en Enorm indre uro! Fordi jeg har Leamus overalt!! Har roet seg litt.. smerter i hode, nakke, armer og ben! Går til Kiropraktor og Muskelterapeut og det hjelper bare litt. Føler og jeg lett blir Stiv og støl. Slet og med og puste i ca 6 mnd, var helt forferdelig! Jeg er siden, vert gjennom utallige tester og blodprøver og de finner ingenting! Psykriater mener jeg lider av Helseangst og Somatisk Panikk lidelse? Siste halvåret har jeg slitt veldig med Feberfølelse ( føler meg syk ) uten og ha feber temp 37 - 37,5 max. Dette er forferdlig slitsomt, og jeg lurer på om det er andre som sliter med det samme? Og hva gjore dere evnt som hjalp? Forferdlig slitsomt og hele tiden føle seg syk... Psykriaten sa det var den indre Uroen, Angsten som gjore at den feberfølelsen kom( men den er veldig ekte! Takk på forhånd :)
Avatar

altså

mai 30 2020 - 03:16
jeg hadde for mange år siden mye av det du beskriver
det var direkte jævlig så du har min fulle støtte
det som kurerte meg var at hele min verden raste sammen
jeg mistet så å si alt nærmest over natten
dødsangst ble byttet ut med dødslengsel
vet ikke hva du får ut av denne kommentaren
men min overbevisning da er at det hele er psykisk
så det er der du må angripe dette spør du meg
skaff deg en dyktig behandler til å jobbe med deg
og vit jeg heier på deg fra sidelinjen ;)
Avatar

Re: Nedsatt allmenntilstand / Feberfølelse

juni 5 2020 - 00:12
Dette høres for meg helt normalt ut. Jeg har hatt feberfølelse maaaange ganger og har flere ganger oppriktig trodd at jeg er i ferd med å få en influensa, men det har aldri skjedd. Prøv å ikke fokusere så mye på kroppen din og flytt fokuset ditt utover til noe annet. Det er lettere sagt enn gjort.
Jeg vil bare si at alt du kjenner på er helt normalt - det kan tidvis være helt jævlig å kjenne på, men det er ikke noe farlig og det kommer til å gå over.

:)
Avatar

Re: Nedsatt allmenntilstand / Feberfølelse

juli 14 2020 - 05:14
Å kjære vene! Jeg sitter her på 4 uka med det som kjennes ut som brennende feber! Har vært hos lege og legevakt og i ambulanse 8 ganger bare den siste måneden. Blitt sjekka bokstavelig talt i huet og ræva- alt er normalt. Tempen min er ikke egentlig feber for den er ikke over 38, men kjennes ut som om jeg koker og øynene svir... jeg har hatt det grusomt med angst og stress det siste halvåret og nå har denne tempen begynt. Terapeut sier dette er stress- leger sier at det ikke er tegn til noe sykdom av noe slag. Jeg har super-helseangst og klarer ikke å akseptere at det er psyken. Nå har jeg stressa hele natta i frykt for at det er muggsopp elno hjemme som kan forklare symptomene. Jeg har dog klart å roe meg noe ned i dagene før nå og da var ikke tempen såå ille, men når jeg fløy rundt som en idiot i natt og leita etter mugg så var tempen nesten ikke til å holde ut. Jeg ligger nå helt klakafant på sofaen med skikkelig etterdønninger-kinnene brenner... og jeg lurer fortsatt på om jeg skal ringe pelias for å få gjort en muggsjekk... hjelp liksom! Hvis ikke sykdommen kommer fra kroppen så må den jo komme fra veggen- jeg mener, den kan jo ikke komme fra psyken ;-p
Avatar

Nedsatt almenntilstand/feberfølrlse

jan 3 2021 - 02:50
Paulrr321
Ser d er lenge siden du skrev innlegget ditt, men jeg kommenterer likevel.
Har du fått sjekket b12 og b9 nivåene dine?
Du beskriver nemlig meg selv.
Til forsiden