Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når man ikke blir trodd og får angst

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når man ikke blir trodd og får angst

juni 9 2014 - 09:53
Har vært syk i 2 år og har diagnosen Me. Men får angst for at det egentlig er borrelia, eller noe andre infeksjoner jeg har.Er godt utredet, har masse små funn men ingen ting å ta tak i. vil ikke dra til lege lengre men føler meg så dårlig med symptomene mine. ble kalt hypkonder i mange måneder før jeg fikk me diagnosen. Får angst av å ikke bli trodd og at jeg skal bli verre, mens det egentlig er noe annet som kreft, infeksjoner , hjertefeil etc. noen i samme situasjon?
Avatar

re: ikke bli trodd

juni 9 2014 - 11:24
Jeg hadde det sånn i årevis med cøliakien min. Var slapp og hadde mange symptomer, nedsatt immunforsvar osv og var til utredning etter utredning, men ble stort sett avfeid som hypokonder, eller fortalt at det var angst. Så utviklet jeg angst. Omsider traff jeg på en lege som tilfeldigvis tok blodprøver for cøliaki, og så ble den delen av helsen mye bedre, etter noen år. Men sliter fortsatt både fysisk og psykisk og synes det både er vanskelig og uhensiktsmessig å skille de to, slik man blir forventet av helsevesenet å gjøre.

Det er ikke lett å manøvrere seg i helsevesenet, særlig når så få setter av tid til å finne ut av noe annet enn det mest åpenbare. Det er nesten sånn at enkelte leger virker sure om man kommer inn med noe annet enn en brukket arm eller halsbetennelse.

Vet ikke om det er noen vits i så mange gode råd og peppsnakk, selv blir jeg bare gretten når folk gjør sånt med meg. Men du er ikke alene ihvertfall, eller spesielt gal :) Og jeg ville nok fortsatt å gå til legen.
Avatar

:-)

juni 9 2014 - 14:26
opplevd det selv. har utslett, hovne lymfer, høy hvilepuls og til tider veldig uregelmessig, anfall der hjertet mitt slår helt vilt, det gjør så vondt og jeg får nesten ikke puste, blør mye neseblod,har rykninger over hele kroppen og i fingerne mine,svimmel, svetter hele tiden, vondt i kroppen, brekker meg, sover hele tiden osv. disse legene vil ik ta ansvar og måtte betale selv for prøver som viste et så og si bortfallende immunforsvar. besvimt 3 ganger siden jeg ble dårlig. har fått angst for at ingen finner ut hva som feiler meg. har jeg ikke hatt psykiske problemer så får man det. har ikke akkurat råd til privat lengre. det ødelegger livet mitt, jeg vil jo bare bli frisk. takk for svar :-)
Avatar

gode ønsker

juni 10 2014 - 10:18
Lykke til. Legger deg til på vennelisten om du skulle ha lyst til å prate/klage over/spøke om leger og helse og slikt (eller annet) :)
Til forsiden