Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når er det nok?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når er det nok?

aug 27 2019 - 07:45
Hei folkens

Jeg er en fyr på 27 år som fikk mitt første panikkanfall for ca 4 mnd siden. Det er noe av det værste jeg har opplevd. Var overbevist om at min siste time hadde kommet. De fysiske smertene var det værste. Alt fra bryst smerter til svimmelhet .

Etter det første anfallet kom det dagelig alt fra 5-12 ganger dagelig. Ser vel nå at det var dagen jeg mistet meg selv, Jeg var jo tross alt ,,udødelig,,

Etter at legen hadde utelukket hjertesykdom startet veien mot behandling. Jeg var kjempe motivert for å vinne over dette. Prøvd alt fra kognetivterapi til hypnose uten noe endring fikk også beskjed om at jeg prøvde for hardt. Det provoserte meg ganske greit for meg er det faktisk ikke en mulighet å leve sånn.

Så nå sitter jeg her med solbrillen å sipralexen min. Før kom angsten i kurver men nå varer den i flere timer frem til jeg gir opp å svelger en sobril. Verste for meg er det smertene i kroppen. Nå er jeg så sliten at det føles ut som jeg jeg ikke klarer dette mer.

Nå må jeg ha Sobril for å trene/jobbe er det virkelig sånn at noen med angst bare ikke blir bedre for nå har jeg blitt tungt deprimert av å krige denne krigen jeg tydligvis ikke klarer å vinne. Langt dette men detta er noe jævla dritt. Kjenner ikke meg selv igjen

Avatar

Re: Når er det nok?

aug 27 2019 - 11:47
Du har kun prøvd Cipralex? Kanskje det kan være en idé å prøve en annen variant, hvis du føler at den ikke hjelper nok?

Avhengig av om tilbudet fins i din kommune, hva med å sjekke ut Angstringen? De tilbyr gruppeterapi som ledes av tidligere deltagere fremfor terapeuter, så kanskje det kan bidra på en annen måte.

Det kan også være lurt å prøve seg frem hos ulike terapeuter, siden de gjerne har ulike innfallsvinkler på ens problemstilling, så det kan variere hvor godt behandlingsmetoden deres resonnerer med egne behov.
Til forsiden