Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nå skriver jeg nok en gang

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Nå skriver jeg nok en gang

juli 5 2020 - 16:28
Jeg forstår det du sier om unnskyldning. Du kan tilgi for at de skal føle seg bedre men det forandrer ikke på hva de gjorde med livet ditt.

Hørte et par videoer av Magnus Normo om depresjon ikke angst. Han har et veldig ryddig opplegg. Han sier det er lurt å se etter om det er andre faktorer som forårsaker depresjonen først. For fler av oss er jo problemet at det er trigget av helse. Jeg tror egentlig god helse er alt, som en annen sa på forumet.

Avatar

Hei

juli 5 2020 - 16:40
Ingenvitsen det jeg mente er at jeg aldri kan tilgi dem.Det fortjener de ikke.Jeg ønsker at de skal ha det på sin samvittighet hva slags fæle mennesker de er for alltid.det kan være så mye som forårsaker depresjon.Psykiske lidelser er nok mye mer kompliserte enn det man tenker ofte.For eks hvis man hører om angst og depresjon at Angst oppleves farlig men angst er ikke farlig.Selvfølgelig er det farlig hvis man går mange år med angst så kan man utvikle andre sykdommer.Angst påvirker hele kroppen.Så angst er farlig i lengden ja,
Avatar

Re: Nå skriver jeg nok en gang

juli 5 2020 - 20:19
Enig i det. Angst er farlig og depresjon er farlig. Det er vel smått begynt å bli beviser på at det forårsaker sykdom. Men da snakker vi om angst som en tilstand. Det kan jo selvfølgelig hende at det man har angst for ikke er så rasjonelt. At man girer seg opp over alt man gjør og som skjer fordi angsten rett og slett bare sitter i kroppen.

Jeg skjønte det med tilgivelse. Jeg tenker kanskje litt annerledes om å fortjene men synes også det er på sin plass at de ikke skal slippe lett unna med sånt. Hvis du aldri kan tilgi så ikke gjør det. Jeg bare føler meg personlig ikke som noen engel selv, så jeg har lett for å tilgi det meste tross min egen bitterhet og hat.
Avatar

Hei ingenvitsen

juli 5 2020 - 20:26
Det er nettopp det samme jeg prater om angst som tilstand og depresjon over mange år kan forårsake enda mere sykdom.De som har angst i ny og ne det er ikke dem jeg prater om men angst og depresjon over mange år skader kroppen det sier seg selv egentlig.Jeg er ikke noe engel selv men har ikke gjort andre vondt likevel men tilgi gjør jeg aldri.De fortjener det ikke skulle ønske de kunne lide slik jeg gjør.
Avatar

Re: Nå skriver jeg nok en gang

juli 5 2020 - 20:49
Jeg skal være helt ærlig om hvor lite engel jeg er, mrs Freak. Oftere og oftere kommer det sånne tanker inn i meg også. Skulle ønske de måtte lide som meg. Skulle ønske de mistet det de har. Og jeg tenker sånn om mennesker som egentlig aldri har skadet meg. Det er bare at de har normale bra liv. Har det jeg lengter etter så jeg knekker hver dag.

Derfor har jeg vel forsonet meg med at jeg ikke kan klandre andre for min egen ulykke. Dine mobbere har derimot vært direkte onde mot deg, så du har grunn til å klandre.

Ha en best mulig Lørdagskveld
Til forsiden