Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 18 2019 - 15:21
Nå har jeg slitt i mange måneder med leamus og masse bekymringer rundt dette. Etter mange tester og undersøkelser, kom vi frem til at det ikke var noe farlig. Nå har det avtatt og ting føltes litt bedre. Men nå har jeg plutselig fått ekstraslag som plager meg døgnet rundt. På kvelden når jeg skal sove, kjenner jeg det ekstra godt og jeg får ikke sove. Når jeg sitter rolig og slapper av, kjenner jeg det også ekstra godt. Hadde samme problemet for 6-7 år siden. Det plaget meg i månedsvis og jeg var kjemperedd for at det var noe galt med hjertet mitt. Tok flere ekg’r samt gikk med et måleapparat som skulle registrere alle ekstraslag. Helt normale funn og normale ekstraslag. Nå er jeg redd for hvorfor det har dukket opp igjen, er det noe galt denne gangen? Jeg blir redd og har mest lyst til å ringe legevakten. Klarer ikke ignorere det, føles som leamus på hjertet, men kjenner tydelig ekstra slaget hver gang
Avatar

Hei bunky

okt 18 2019 - 18:10
Håper ting ordner seg for deg.høres ut du har det fælt nå.
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 18 2019 - 18:19
Takk mrsfreak 1983!
Jeg følte at ting begynte å bli litt lettere og at jeg hadde fått de vonde tankene litt på avstand. Men så måtte en ny bekymring slå til. Dette er bare vondt og så blir jeg redd igjen. Redd for at det skal være noe galt med hjertet mitt.
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 18 2019 - 18:34
Hei, jeg «sliter» også med ekstra slag/følelse av at hjertet stopper i disse tider.

Har vært bra for andre ting nå en periode for så å bli byttet ut med dette.. Tror dette påvirkes av angsten at det alltid skal være noe man kjenner på.. utrolig slitsomt!
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 18 2019 - 18:41
Hei Annis205. Hva føler du hjelper å roe deg ned når du har dette? Hos meg er det nesten best å være i aktivitet. Trimme og gå lange turer gjør godt for meg. Det verste er mot kvelden og natta. Da er jeg redd for å bli liggende lys våken og kjenne på ekstra slagene og merke frykten komme snikende.
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 18 2019 - 20:16
Jeg har ikke funnet noen måter enda, da de kommer både når jeg sitter hjemme i sofa og når jeg er på jobb. Blir jo redd når det skjer, som gjør det bare verre og ikke minst klam/svett.. følelse av å nesten besvime når det skjer.

Så det rare er at jeg vet ikke hvorfor jeg får det, når jeg har det både når jeg slapper av og når man er på jobb.. Det er det som er så ekkelt.

Har forsøkt trening i forbindelse med brystsmerter (muskulatur), men det har ikke hjulpet meg enda. Og den følelsen av at hjerte hopper over/slår hardt kommer helt uventet. Har ikke helt lært meg å leve med dette enda og håper det går fort over. Regner med det har noe med angst og en stressende periode. Føler at når jeg ikke har vondt i kroppen, så føler jeg det med hjerte og visa versa. Det er alltid ett eller annet en må føle på, som er såå slitsomt for meg. Når man endelig ikke har noen smerter eller hjertebank så er man nesten redd da også :p Kroppen får aldri ro liksom..

Kveldstid er værst for meg også, da det er helt stille og man blir liggende å høre på pulsen. Så bra trening hjelper hos deg :-) Håper dette gir seg snart!
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 18 2019 - 21:33
Det er som om det bare bytter plass og at angsten henger ved meg. Tidligere var det leamus, nummenhet i arm og fingre, vond skulder. Idet ekstra slagene startet så forsvant det andre. Noe må det visst være. Aldri en dag uten angst og frykt. Håper det forsvinner like fort som det kom for oss begge
Avatar

Går du ikke til psykolog en annen behandler for å lære deg å parere angsten?

okt 18 2019 - 21:48
Ser at angsten oppfører seg likt hos oss alle- enten det er helseangst eller annen type angst.

Den vil alltid skifte form så snart du har ufarliggjort den og dukke opp på nye måter.
Hos deg gir den feks fysiske plager , hos meg får jeg alltid en lammende følelse av bekymring .( hadde angst fra sist fredag t.o.m igår , idag begynner allerede en ny bekymring å ta bolig i hodet mitt..Men jeg har større makt nå for jeg kjenner den igjen )

Ikke bruk mer penger på å gå til legen , det er ikke noe galt med kroppen din
Finn heller en dyktig behandler som kan lære deg metoder å kontrollere angsten.
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 18 2019 - 22:24
Du har nok rett i den beskrivelsen Rogajente . Hos meg er det fysiske plager som tar over alt. Prøver å si til meg selv, at dette er atter et symptom som kommer på grunn av feks stress og angst. Men så er det en snikende tanke som prøver seg. Kan jo hende det er noe med hjertet denne gangen, som ikke ble oppdaget på grundige undersøkelser for 7-8 år siden. Usikkerhets momentet er der og gir meg ikke fred. Nå er jeg redd jeg ikke får sove i natt, men bare bli liggende og kjenne på hjerte slagene.
Avatar

Hei bunky

okt 19 2019 - 00:39
Det høres slitsomt ut men du vet jo det at man kan aldri vite for livet er usikkert for alle mennesker.får du hjerteproblemer så får du hjerteproblemer uansett hva.livet er usikkert og ingen har kontroll hva som skjer i framtida.du bekymrer jo deg for hjerte i morgen kan man bli påkjørt av bil.slik er det uansett hva.jeg syns det er trist at du kjemper mot dette men du bør heller prøve å starte med terapi enn undersøkelser hos leger.for uansett hvor mange undersøkelser du tar så ender det at du må ta ny.tenker på deg.klemmer
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 19 2019 - 10:19
Jeg vet at verden er uforutsigbar og man har ingen garanti, verken for helsa eller livet generelt. Men det er vondt å bruke så mye energi på bekymringer, være redd og fokusere så mye på sykdom. Gå rundt og kjenne på hjerteslagene og sammenligne for hver time som går.
Avatar

Bunky

okt 20 2019 - 01:50
Det må være slitsomt og jo mer man fokuserer på sykdom jo mer tar det krefter og tid men kroppen er slik gir mange tegn og lever sitt eget liv og nå du kjenner på hjerteslagene og blir opptat av dem jo mer hjerteslag kommer det kroppen blir stresset.angsten blir enda større.slik går det rundt og rundt.prater du med familien om dette?
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 20 2019 - 17:31
Jeg prater en del med mannen min, men han er rake motsetning av meg. Bekymrer seg aldri for helsa og fysiske symptomer, men prøver å oppmuntre meg til å tenke på noe annet og si til meg at det ikke er noe galt fatt.
Avatar

Hei♥️ jeg forstår♥️

okt 21 2019 - 09:58
Jeg har samme følelsen med hjertet♥️ Det er så energitappende og altoppslukende. Hjertet er jo motoren vår, og ikke noe vi lett bare kan skru av og på...
For 6 år siden fikk jeg diagnosen supraventrikulær takykardi. Dvs jeg har hurtig forkammerrytme. Jeg tar medisiner som holder d i sjakk. MEN jeg sliter så enormt med ekstraslag... Alt fra hvert 3-10 slag slår ekstra... Jeg er veldig sensitiv for disse, og kjenner hvert eneste ett. I perioder verre enn andre.
Jeg har fått mye angst. Helseangst, panikkangst og generalisert angst... Det har ballet godt på seg... Kroppen går i kampmodus, og jeg blir helt slått ut. Får lettere infeksjoner som feks herpes, urinveisinfeksjon osv når d står på som verst. Føles ut som jeg har intens influensaverk i kroppen. Alle muskler og ledd verker og jeg klarer knapt å bære en liten handlepose.
Så til poenget: jeg sliter med å skjønne at det er angsten som slår ut kroppen... Jeg er 110% sikker på at d er noe fryktelig galt med hjertet mitt, at legene over ser noe, ikke sjekker godt nok, og at jeg er døden nær... MEN jeg har nylig vert hos hjertespesialist, som tok ultralyd av hjertet, belastnings ekg (sykkeltest), og gav meg grundig forklaring. Han såg alle ekstraslagene mine, men det er ufarlige ekstraslag... For livskvaliteten sin del ville han anbefale meg å prøve en ny ablasjon, noe jeg har gjort tidligere uten hell, men det er ikke livsviktig å gjøre d...
Jeg slår meg liksom ikke til ro... Når jeg har noe å gjøre på så kjennes d bedre ut, men med d samme jeg kjenner etter, eller skal sitte/ligge å slappe av så er d der... Det kjennes som en vibrasjon i hjertet... som om at hjertet skjelver... og i tilegg til ekstraslagene så kjennes d helt kaotisk ut...
Jeg ble beroliget der og da når jeg hadde vert hos spesialisten... Men d gikk ikke lang tid før d var påan igjen... Nesten verre enn før... KAN virkelig angsten slå oss ut så grådig? KAN angsten skape så grådig med frykt og skape så voldsomt trøbbel i maskineriet/hjerte vårt? Jeg KLARER IKKE se at d KUN ser angsten som er grunnen til å kjenne d slik... Men frykten og det å være 110% pålogget og kjenne etter i kroppen, må nok gi konsekvenser.... Jeg vet ikke, og klarer ikke stole på d... Hvordan er det med dere andre her inne?♥️
Avatar

Bunky1974

okt 22 2019 - 19:23
Har du oppsøkt hjelp hos en psykolog? Jeg kan anbefale deg å lese bøkene av Ingvard Whilhelmsen. Han er psykiater og spesialist i helseangst. "Sjef i eget liv" for eksempel?
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 22 2019 - 20:18
Mandeltre
Jeg har kjøpt og lest bok av Ingvard Wilhelmsen, har til og med skrevet til han og fått svar. Det han skrev gav mening og fikk meg til å tenke. Men å bli kvitt helseangst er ikke gjort over natten. Det er mange «fallgruver» underveis. Det er så lett å bli redd og bekymret.
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 24 2019 - 11:01
Jeg blir så usikker på om jeg skal kontakte lege pga. ekstraslagene jeg har? Føler at de har vært jevnlig nå de siste ukene og vil liksom ikke gå helt bort? Noen ganger kan det gå noen dager mellom hver gang jeg kjenner noe, mens andre ganger merker jeg mange ekstra slag iløpet av dagen. Jeg syns det er veldig ekkelt og blir ekstra stresset og bekymret for dette. Har normal og jevn hvilepuls, det er bare de ekle hoppene jeg kjenner så ofte. Noen ganger føles det som om det knyter seg i brystet og da innbiller jeg meg at det er tegn på at noe er galt med hjertet. Men prøver å berolige meg selv med at det mest sannsynlig er angst og anspenning som forårsaker dette. Får en frykt inni meg og dødsangst. Redd for at hjertet plutselig skal stoppe.
Avatar

Bunke 1974.... Jeg har d på akkurat samme måten...

okt 24 2019 - 22:32
Som om jeg skulle ha skrive det selv... Jeg har enormt mange ekstraslag ila døgnet... langt over 10000... Og jeg kjenner hvert eneste ett i perioder... Jeg tror nok at de er ferre i periodene med mindre angst, men at jeg blir så bevisst dem når angsten kommer, og så resulterer det i enda mer bekymring, enda flere ekstraslag... og enda mer angst...Jeg selv sliter med å forstå at angsten alene kan lage så mye trøbbel i hjertet... Jeg er som deg veldig redd for det minste lille symptom fra brystet, og er redd for at d plutselig skal stoppe...
En dump følelse av at d «juver» i brystet, og som om hjertet skjelver... Jeg går og småhoster fordi jeg føler det er noe i bringa/brystet... Men kanskje fordi jeg er så knytt...? Vanskelig å si... og jeg klarer ikke stole på at d bare er angsten... Så jeg forstår deg♥️ god klem
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

okt 26 2019 - 14:18
Jeg føler også at jeg må småhoste iblant og trekke etter pusten. Hadde en rolig dag igår, uten noen ubehag, men nå har det satt inn for fullt igjen. Jeg blir så redd, hvorfor dunker det sånn i hjertet? Kjennes også en smerte brystet noen ganger. Håper bare det er muskel smerter og spenninger, og ikke noe annet.
Avatar

Bunky1974

okt 27 2019 - 14:25
Send meg gjerne en privat melding, så kan vi snakkes der♥️
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

des 4 2019 - 18:59
Nå er det igang med ekstra slagene igjen. Dro på legevakt pga dette og de tok en EKG som var helt fin. Målte blodtrykket som var ganske høyt, så legen satte meg på medisiner med en gang. Følte at ekstraslagene roet seg etter noen dager. Var deretter hos fastlegen som mente jeg skulle kutte ut medisinene, da hun ville utrede meg nærmere før jeg evt måtte starte på medisiner igjen. Jeg kuttet de ut og det gikk veldig greit noen uker. Kom tilbake til legen og da var blodtrykket helt perfekt, så hun så ingen grunn til at jeg skulle bruke blodtrykks medisin. Nå har det gått ei uke og igår startet ekstra slagene igjen. Har kommet og gått også idag. Gikk meg en lang og rask tur ikveld og kjente ingenting mens jeg gikk, men nå når jeg setter meg ned starter det for fullt igjen. Legen sa det ikke var noe farlig med disse ekstra slagene og jeg skulle prøve å ikke tenke på det. Men jeg klarer ikke la være når jeg kjenner at hjertet leker leamus i brystet mitt. Huff, det er så ekkelt...
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

des 11 2019 - 21:08
Jeg blir så stressa og bekymret pga disse ekstraslagene. Syns de har vært ekstra ille de siste dagene. Hvorfor blir det sånn? Fastlege sier bare det er helt ufarlig, siden jeg har hatt det før og at de da heller ikke fant noe unormalt. Føler at det kommer i perioder, gode og dårlige perioder. Pulsen er jevn og fin, er bare disse byksene jeg kjenner i hjerteslagene. Lurer på om det er noen flere her inne som opplever det slik og hvordan takler dere frykten? Er rett og slett redd for at hjertet tar skade av dette og at det plutselig svikter.
Avatar

pssssst

des 15 2019 - 01:08
jeg kan få et fly i hodet i morgen
skal jeg da bare ligge våken i angst i natt?
forstår det er sykt jævlig å ha slik helseangst
så jeg forenkler ingenting - for all del
men dere glemmer liksom å bare leve
det som skjer, det skjer
til ettertanke av artisten robbie williams
det har sikkert skjedd mye bra i livet mitt i det siste
men jeg har hatt hodet i ræva så jeg har ikke sett det
do you got the point?????
Avatar

Hei

des 15 2019 - 01:21
Enig med deg Alien.man kan få fly i hode og bli påkjørt midt ute i gata.Ingen vet hva som skjer den type kontroll har ingen men det er nok jævlig for de som har helseangst og alle disse undersøkelsene de utsetter seg selv for og må mase på leger for henvisninger som egentlig andre trenger men det må jo være såpass vanskelig for dem når de utsetter seg selv for dette.men det som skjer i livet det skjer uansett.ingenting å gjøre med det.bare bruk av energi.alle har noe uansett
Avatar

Heisan

des 16 2019 - 12:36
Dere som klarer å gi f.. er utrolig heldige. Som bare tenker - det som skjer det skjer. Ingenting en får gjort noe med. Dessverre er ikke jeg helt der bestandig. På noen områder er jeg veldig reflektert og stresser meg ikke opp over ting jeg ikke får gjort noe med. Men når det kommer til helsa mi, klarer jeg ikke tenke slik. Jeg vil så gjerne forsikre meg og dette vet jeg at jeg ikke får gjort med alt. Ingenting er sikkert og ingenting kan man få garanti på når det gjelder helsa. Kjenner jeg på symptomer som jeg vet KAN være noe skummelt, så er tankene og bekymringene der med en gang. Jeg burde jo heller tenke, at dette sikkert ikke er noe å bry seg med og at det sikkert går bort etter ei stund. Men jeg er ikke der - jeg vil VITE og det får jeg jo ikke med alt, det er dette som er så vanskelig og skummelt.
Avatar

bunky

des 16 2019 - 17:38
Derfor har andre mennesker her sine lidelser noen har helseangst andre mennesker lider på andre måter.Det er viktig å huske på.jeg hadde for eks hatt dårlig samvittighet hvis jeg drev og maste på legen min om å ta ct som jeg ikke hadde trengt når jeg hadde visst det fins andre mennesker der hvor ct er livsnødvendig.Slik tenker jeg da.Det er viktig å huske på når du prater andre er heldige at andre har derfor andre lidelser. Jeg har for eks mange ganger når jeg burde dratt til legen ikke gjort det for å straffe meg selv etterpå har legen sagt du burde kommet tidligere du må ikke gå rundt og holde ut.Du må ta helsa di på alvor har de rundt meg sagt.Man kan si det er ikke bra sånn som du har det men heller ikke bra det motsatte.
Avatar

Hmm

des 16 2019 - 18:19
bunky skal bare ta ett eks leamus.Alle mennesker har leamus.det er helt normale rykk som alle har uten å tenke over det engang.Det gjelder ekstraskag også de fleste mennesker har det uten å tenke over.tenk hvordan hjerte ditt hadde vært med panikkanfall hvor du faktisk merker det knyter seg rundt hjerte.Helseangst er nok vanskelig å behandle fordi egentlig skal du for eks være hos psykolog og ikke ta ct eller røntgen for den saks skyld og det er ihvertfall ingen måte å behandle helseangst på det er faktisk verre på den måten.Sjenerelt er det nok mange som har helseangst fordi folk blir skremt hele tida for hva som er farlig el ikke i aviser blir du minnet på faresignaler på Google blir du minnet på alt det farlige til slutt er alt farlig rundt.du kan gå rundt og gruble og tenke på als og alt mulig rart plutselig kan man bli kjørt over med bil el drept tilfeldig offer eller falle om.Alt mulig kan skje i mellomtida.Mennesker har tendens alltid se sin egen smerte og sin lidelse som verst.Du bekymrer deg for Als mens andre har Als.
Avatar

pssssst

des 16 2019 - 19:59
bra kommentarer mrsfreak
alle har sitt (!!!!!)
et sitat - arabisk ordspråk:
JEG GIKK OG VAR SÅ LEI MEG
FOR JEG HADDE IKKE SKO
HELT TIL JEG MØTTE EN MANN
HAN HADDE IKKE FØTTER.....
skjønner?
håper alle dere med helseangst
klarer å gi mer faen - leve livet ;)
Avatar

Hmm

des 16 2019 - 22:02
Det arabiske sitatet var så bra og så sant.rart det der hvordan vi menneskene alltid ser vår egen lidelse.hvordan man har det verst selv.Ingen har det som en selv.så forferdelig også har du folk i verden som har smerten man ikke kan forestille seg.hvor får du alle disse sitatene dine fra?jeg har merket du skriver overalt sitater og de er så bra.
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

des 16 2019 - 23:17
Angst er irrasjonelt. Selv om man vet at noen symptomer mest sannsynlig ikke er noe alvorlig, men heller normalt, så slår angsten til og all fornuft forsvinner ut av hodet. De fysiske symptomene er så virkelige og hvordan skal man klare å skille ekte symptomer fra angstsymptoner? Et visst nivå av »helseangst» tenker jeg er fornuftig, men når det blir så styrende for livet man lever har man nok kanskje behov for hjelp med å få litt orden på tankene.
Helseangst er vel som all annen type angst - irrasjonelt - for meg er ihvertfall det som er problemet med angsten. Tankene klarer ikke alltid å overstyre angsten og 95% av fornuften forsvinner...
Avatar

Hei

des 16 2019 - 23:52
Skjønner hva du mener men det er jo nettopp det jeg mener.angst har ingen fornuft jeg sliter mye med angstlidelser av en annen type enn helseangst men jeg har inntrykk at helseangst ikke alltid blir tatt på alvor av helsevesenet.jeg sliter med tvangslidelser og panikkangst altså har flere angstlidelser så kjenner alt til det helvete og jeg får god hjelp.men jeg syns det er trist det med helseangst at de ikke blir tatt på alvor og vil hele tida ta ct røntgen og alt for å forsikre seg for noe som ikke er mulig å forsikre seg mot.helseangst trengs jo psykiatrisk behandling og ikke ct og mr for det som er trist med det er at blir de virkelig syke så blir dem minst tatt på alvor for da blir det jo ja ja det er hypokonder nå igjen og det er det som er trist oppi alt det.
Avatar

Hei igjen

des 18 2019 - 10:50
Jeg hadde håpet å høre fra andre som plages med ekstraslag og hvordan de takler dette i hverdagen sin. Opplever de noe mønster når de får disse plagene? Jeg hadde dette også i 2012 og det var like ubehagelig den gangen. Jeg var hos lege og fikk tatt et 24 timers ekg, for å "fange opp" ekstraslag. Men da var det helt normale ekstraslag, som ikke var noen grunn til å følge opp nærmere. Nå har det gått 7 år og dette er tilbake igjen. Det plager meg utrolig mye og legen har ingen gode råd og gi meg, annet enn at jeg må skrive ned når jeg opplever disse på det meste. Jeg blir helt utmattet av dette og det tar alt fokus vekk fra andre ting som er viktige i livet min.
Avatar

Re: Nå er det ekstraslagene som skremmer meg

des 18 2019 - 12:10
Har du oppsøkt en behandler som kan hjelpe deg å håndtere helseangsten?

Det er helt greit å søke likesinnede å dele erfaringer med, så lenge det ikke ender med at man kun graver seg dypere ned i fortvilelsen over hvor ubehagelig de ulike ufarlige symptomene er. Helseangst har jo som kjent en tendens til å trigge diverse fysiske reaksjoner, så det eneste de egentlig er et symptom på, er selve angsten.

Når leger sier at det er normalt, så må du prøve en annen innfallsvinkel for å lære deg å akseptere det, tenker jeg. Håper iallfall at du finner ut av det.
Avatar

Gummihjerte

des 18 2019 - 17:14
Det var gode råd tenker det samme.håper Bunky hører på rådene dine om å prøve annen synsvinkel.å Google hele tida er heller ikke bra for noe som ikke er farlig kan plutselig skremme.og hvis flere samtidig stresser med det samme kan det også skremme hverandre.man er aldri beskyttet mot noe her i verden ihvertfall ikke sykdom.tenker det var gode råd gummihjerte du kom med.kroppen gir signaler hele tida hver dag.den lever jo på en måte sitt eget liv.Bunky kanskje du bør tenke hva dom ligger bak all dénne helseangsten.Er det dødsangsten din,da må du heller prate med noen som kan hjelpe deg med det.hvordan takle den angsten.prate mer om den psykiske delen for å ra ct el mr først blir du stresset at det er noe farlig når du får svar så tviler du på om legene har gjort noe galt lettelsen varer kort før det er på igjen at det er noe.det viktigste er å finne ut hvordan takle det som er under helseangst.det er det som kan hjelpe deg på lang sikt.

Avatar

Rare stmptomer

des 21 2019 - 17:49
Jeg prøver å forstå symptomene jeg kjenner hver dag. Så snart jeg setter meg ned, starter ekstraslagene. Når jeg reiser meg opp og går eller står, avtar de litt. Men de er fortsatt der. Om jeg går en rask tur merker jeg ingen ubehag. Men så fort jeg setter meg, gjerne litt sammen sunket, starter det. Føles som om noe trykker mot hjertet fra magen. Tenkte om noen flere her inne har opplevd lignende?
Til forsiden