Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Muskelspenninger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Muskelspenninger

sep 28 2011 - 18:58
Noen her som sliter med muskelspenninger? Jeg har en nakke som gjør meg veldig svimmel (grunnet angst) hvis jeg skal for eksempel snu meg og gå en annen retning så virker det som om jeg mister balansen noen ganger!

Noen som har det samme problemet? Det er så skummelt å være svimmel!
Avatar

Re: Muskelspenninger

sep 28 2011 - 19:28
Jeg var veldig svimmel en periode, men ikke grunnet muskelspenninger da. Det var medisinene som ga meg alvorlige bivirkninger. Har du vurdert det?
Avatar

Re: Muskelspenninger

sep 30 2011 - 00:09
Jeg sliter med muskelspenninger fordi jeg er så bundet og redd og klarer ikke å slappe av. Da får jeg vondt i skuldre og hode og nakke og rygg. Svimmelhet er ekkelt og jeg er ofte svimmel og alt går trill rundt og vanskelig å holde balansen. Føler jeg skal dø eller besvime hvert sekund jeg men gjør det aldri da fordi er bare en ekkel og rar følelse.
Avatar

Re: Muskelspenninger

sep 30 2011 - 00:58
Er noe som hører med angsten det,iallefall den typen jeg har. Blanding mellom Generalisert angst og panikkanfall. Er helt grusomt,har det liksom gjennom hele dagen,hele kroppen min er rett og slett full av spenninger som gjør det vanskelig og gjøre noe som helst. Sliter ikke med hodepine og så masse svimmelhet men at jeg får et press i hodet og nakken. Blir ofte andpusten og ekkel i magen også.
Avatar

Re: Muskelspenninger

okt 1 2011 - 20:16
Meditasjon prøvde jeg for å slappe av en periode. Det var veldig effektivt for meg. Fant noen meditasjonsvideoer på youtube som fikk meg til å føle meg som en skikkelig geleklump! Man kan jo prøve, det verste som skjer er jo at det ikke funker. Men veldig deilig for deg hvis det funker da :)
Avatar

Re: Muskelspenninger

okt 10 2011 - 02:10
Tusen takk for tips og råd!! Jeg bruker ikke medisiner så svimmelheten er ikke derfra! Men vurderer å begynne med yoga og meditasjon da jeg har hørt det er veldig bra Mot angst og muskelspenninger!

Begynner i mrg og lover full oppdatering!!
Sov godt folkens og takker masse for tips :)
Avatar

Re: Muskelspenninger

okt 10 2011 - 09:44
Jeg sliter med veldig stiv nakke,skuldre og rygg.. Fordi jeg spenner meg hele tiden
Avatar

Re: Muskelspenninger

okt 10 2011 - 21:10
Tror det er relativt vanlig å slite med svimmelhet ved angst. De fleste av oss er vel så anspente at vi har en eller annen form for muskelproblemer. Sliter ikke så mye med svimmelhet selv, men mer med muskeluro, uro generelt og negative tanker som ofte tar overhånd
Til forsiden