Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Muskelrykninger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Muskelrykninger

nov 21 2021 - 21:49
Jeg våknet opp en natt for litt over en mnd siden med nummenhet og prikking i armer og bein, ble naturligvis kjempe redd og veldig bekymret. Dette var etter en periode med mye stress og helseangst ser jeg nå i ettertid. Prikkinger/nummenheten er nå heldigvis så godt som borte men er blitt erstattet av leamus på det ene øyne og av og til litt muskelsammentrekninger i hånden . Jeg kjenner jeg blir veldig stresset for leamusen kommer og går hele dagen og har holdt på sånn i snart 1 mnd. Den kommer også om natten, slik at jeg våkner , litt engstelig for hva det kan være( selv om jeg vet angsten mest sannsynligvis er årsaken) men jeg kjenner jeg blir så redd, den går jo ikke bort ! Er det andre her som har det samme?
Avatar

Re: Muskelrykninger

nov 22 2021 - 00:22
Har vore borti akkurat det samme! Leamus i flere uker på det eine øyet, og ein anna gong hadde eg leamus under venstre kne i fleirfoldige veke ???? Garantert pga stress og engstelse, og blir ikkje noko bedre av at vi tenke over det :-)
Avatar

Re: Muskelrykninger

nov 23 2021 - 20:37
Misforstå meg rett, men så glad for å høre at andre har det samme. Er så stresset for dette, det blir som en ond sirkel for det kommer fordi jeg er stresset/angst og når det begynner eller begynner et nytt sted så blir jeg enda mer stresset . Håper det snart gir seg
Avatar

Erfaring

nov 23 2021 - 21:22
Jeg er her for å berolige alle som er redde for leamus.
Etter å ha møtt veggen skikkelig, endte jeg opp med helseangst til tusen. Det ble så ille at jeg lå i sengen, skrekkslagen og helt overbevist om at jeg hadde en alvorlig sykdom. Som følge av dette fikk jeg leamus i HELE kroppen. Da snakker jeg ikke om en her og der, eller samme sted i flere dager.
Jeg var som en popcornmaskin på høygir.
Det poppa hele tiden og overalt, uten å overdrive.

Jeg startet kognitiv terapi på eget initiativ, roet ned livsstilen, og fant tilbake til mitt gamle jeg.

Nå har jeg ikke leamus i det hele tatt lenger.
Dette fenomenet kommer av angst og uro, ikke no annet.

Det du er mest redd for, er det minst sannsynlige!

Men jeg kan anbefale kognitiv terapi på det varmeste.
Avatar

Re: Muskelrykninger

nov 24 2021 - 15:19
Takk for tips! Tror jeg må sjekke ut kognitiv terapi jeg og. Blir bare stresset for at det ikke går bort etter så lang tid. God å høre du har det bedre.
Til forsiden