Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Muskelplager & Leamus = Angst!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Muskelplager & Leamus = Angst!

jan 25 2021 - 16:14
Hei! Jeg ser dette med muskelplager og Leamus ofte er et tema som får igjen her.

Men hva legger dere i Begrepet (Muskelplager) ? Kan dere liste opp deres muskelplager som kommer av Angst / Stress?

Jeg sliter daglig med

- Nakkesmerter
- smertet mellom skulderblad
- Smerter i Setet
- Leamus overalt - noen dager mindre en andre.
- Tåler lite bevegelse / Trening før jeg blir veldig vond i kroppen..
Avatar

Re: Muskelplager & Leamus = Angst!

jan 25 2021 - 18:15
Jeg har av og på med vondt i knær og muskler, spesielt i beina. Det kan vær en slags konstant verk som går vekk med paracet. Tror det er mye det samme som voksesmerte, bare at jeg ikke vokser lenger :) I enkelte perioder av året, spesielt den tiden vi er inne i nå, så dovner armer og bein lett vekk, altså det er en slags murring i armer og bein. Ikke nødvendigvis på samme tid. Leamus er gjenngående som kommer og går, flytter seg rundt, har leamus for øyeblikket i høgre biceps. For 1 uke siden var det mye i magen, i går var det i låret, dagen før der leggen. For noen dager siden var det leamus på siden av hodeskallen.

Jeg er sånn litt over snittet trent, er ikke ofte på gymmen men har likevel god styrke i kroppen. Hadde jeg gått på studio og løfta middels med f.eks knebøy i dag, hadde jeg fått problemer med å gå ut igjen av treningsstudioet. (litt overdrevent). Haddet det vært for 1,5 måned siden hadde jeg ikke merka i musklene at jeg hadde gjort det.
Til forsiden