Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Muskelplager

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Muskelplager

nov 18 2019 - 19:17
Hei, I det siste har jeg opplevd rare symptomer. Får muskelskjelvinger og diffuse musklersmerter som vandrer (ikke så plaget med det), det som plager meg mest er skjelvinger/dirrende følelse i muskler i skulder og lår. Føles ut som beina mine og skuldrene mine er tunge og slitne, nesten som om de ikke har noe kraft i seg, men jeg klarer å gå helt fint og løfte ting osv. Men føler det blir verre om jeg prøver å trene, slik at jeg tør nesten ikke å trene. Føler også gåsehud lignende følelse nedover baksiden av beina noen gange rhelt ned til foten. Kjenner muskelfyring/dirring/leamus aktig I flere muskler i lår og rumpemusklene. Blir som sagt forverret ved trening. Er utrolig redd for noe alvorlig. Kan angst virkelig føre til så mye kroppslig symptomer eller er d noe annet? Noen som har erfart noe lignende?

Er utrolig bekymret for at det kan være infeksjon i hjertemuskelen, eller borrelia iom at jeg ble bitt av en flått og fikk utslett. Jeg ble behandlet med antibiotika i 10 dager (og ikke 14 som er det vanligste=, har gått rundt og tenkt at det kan være årsaken?

Setter veldig stor pris på svar.
Avatar

kjenner meg igjen

nov 24 2019 - 16:11
Hei.

kjenner meg igjen i det du skriver.
Jeg ble og bitt av flott i sommer å har hatt mye skjelvinger, eller lemaus. har og hatt en følelse av å være slapp i bein å armer. går av og til å sjekker om jeg klarer løfte en vedsekk å dette går jo helt fint.
I skrivende stund har jeg hatt dirring i høyre arm nå i ca en times tid. men nå vet jeg at jeg ikke er syk, det er bare angsten eller noe anna ufarlig.
For har vert hos legen utallige ganger, for å si det sånn, i en periode snakket vi nesten daglig.
Han har sjekka alt. ikke ALS eller MS, ikke noe borreliose. Tatt blodprøver å sjekket.
For min del forsvinner ofte lemausen når jeg stimulerer musklene men ikke altid.
Hadde du hatt en infeksjon i hjertemuskelen hadde du nok merket dette på andre måter en dirring i muskler så tror ikke du skal være så bekymret for det.
En lege jeg jobbet med en periode (jobbet i helsen mange år) sa en gang til meg: Hode er våres største fiende. Å det er helt sant. For mye av det vi som skriver her sliter med er det nemlig Hode som står for. Psyken er noe drit til tider.
Til forsiden