Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Møkkakveld.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Møkkakveld.

des 16 2012 - 19:00
Matforgiftning kombinert med overmetthet er ikke akkurat så veldig moro når man har angst for å kaste opp. Spiste før jeg ble dårlig altså, bare at jeg er overmett enda. Kramper nederst i magen og litt doløping. Usikker på om kvalmen kommer av mettheten (pleier å bli kvalm av å forspise meg), matforgiftningen eller angsten. Bare vet at kvalmen gjør angsten verre, og angsten gjør kvalmen verre.
Avatar

.

des 16 2012 - 20:34
Forstår det er en vanskelig situasjon for deg. Men hva med å prøve å ufarliggjøre det litt? Hva er det verste som kan skje? Jo, du kaster opp. Men hva er egentlig så farlig med å kaste opp? Det er jo veldig ubehaglig, men det er ikke farlig.

Angsten tuller mye med hodet ditt akkurat nå. Prøv å desarmer den litt.

Jeg sliter mye med angst selv, så forstår det ikke er så enkelt, men hva med å prøve å konfrontere den litt?

God bedring uansett :)
Avatar

konfrontasjon

des 16 2012 - 20:44
Jeg konfronterer den hver dag jeg, siden jeg er kvalm hver eneste dag, men ikke så ille som i dag da. Kronisk sykdom gjør noe med kroppen til folk.

Problemet er at jeg har hatt angst for å kaste opp siden jeg var 3, så i 31 år nå. Og de gangene jeg faktisk har kastet opp (11 år siden sist, snart 12) så føler jeg at jeg dør. Sist besvimte jeg på do
Avatar

Uff da..

des 16 2012 - 20:59
Men hva så om du besvimer? Hva skulle skje da? Ikke annet enn at du ligger helt i ro til du kommer til deg selv igjen. Man må bare være hard når det blir sånn å stålsette seg, noe jeg er sikker på at du gjør og har gjort mye!

Sender deg en trøsteklem :)
Til forsiden