Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mirtazapine (Remeron)

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mirtazapine (Remeron)

nov 21 2021 - 15:23

Har får eit par dagar siden økt frå 15 mg (gikk på det 2 uker) remeron til 30 mg. Var ganske trøtt og zombieaktig i oppstarten ved 15 mg, men var noe bedre siste dagane. No er eg trøtt og i zombietilstand igjen etter økning til 30 mg. Vanlig å få bivirkninger igjen ved økning? Kor lenge bør eg gå på remeron for å konkludere med at det hjelper? Har diagnosen GAD med panikkangst. Toppa seg for litt siden og fekk ei depressiv episode. Vart anbefalt remeron, istadenfor zoloft som eg gjekk på. Har minka på dosen av zoloft medan eg aukar på remeron. Kjenner no at eg blir fortere sint enn vanlig, om det er medisinen eller pga at eg er lei av å føle meg «bomull i hodet» veit eg ikkje, men kjenner hvertfall at eg blir veldig irritert av småting. Føler meg også i lite kontakt med meg sjølv, ein slags uvirkelighetsfølelse! Er ikkje like deprimert som eg var, men om det er fordi eg føler meg som ein zombie, er usikkert! Nokon som har hatt god effekt av remeron og vil fortelle sin historie med oppstarten? Sliter også med å tenke, konsentrasjonen er på bærtur!
Avatar

Hei

nov 25 2021 - 01:50
Jeg også går på remeron. Di begynner å vise litt effekt etter 2 uker å full effekt etter 5-6 uker. Merker selv jeg blir veldig fort sint av små ting så lurer sjøl på om der er remeron som gjør det…? Følte meg heilt lost å kaka i hode selv i begynnelsen men blir bedre. Noen dager er tunge men mye lettere
Til forsiden