Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Mine premisser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Mine premisser

feb 19 2019 - 21:10
Hei!

Noen som har erfaring med eller opplevd å ta avgjørelser på andre sine premisser. Som valg av utdanning? Men som har angret i ettertid og vært på jakt etter en ny vei som er i takt med egne ønsker i større grad?

Har i lengre tid tatt avgjørelser som jobb/ utdanning i tråd med andre sine ønsker ( familie) og " mistet " meg selv i prosessen. Nå vet jeg ikke hvor jeg vil videre. Det har skapt både angst, utbrenthet og gått utover selvføelse. Har vært i dialog psykolog, men søker også individuelle erfaringer.

Fant et studie som passet meg gjennom et årsstudium, men siden jeg nettopp passerte 30, så kvitres det høyt om pensjonspoeng og " voksenlivet".

Søker erfaringer og samtalepartnere som har møtt et veiskille hvor egne behov har i lang tid vært sekundære til andres forventninger.

Til forsiden