Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Metoder for og stresse ned?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Metoder for og stresse ned?

nov 11 2021 - 20:30
Hei, anspenner meg mye på jobb om dagen og stresser, selvom jeg ikke har noe grunn til det. Om kvelden er kroppen fortsatt i jobbmodus, jeg anspenner meg og har muskelsmerter, og hjertebanken er veldig ubehagelig, og ikke bekymret for hjertebanken i seg selv, men klarer ikke og gire ned kroppen, sover bra om natta også. Er inne i en dårlig periode, så mye overtenking osv på dagtid. Noen som har noen gode tips? :)

Takker for alle svar på forhånd!
Avatar

Re: Metoder for og stresse ned?

nov 11 2021 - 21:36
Det som alltid har fungert for meg er å ha en hobby som er noe helt annet enn det jeg jobber med. Ved å gå helt inn i den , legge fremdriftsplaner, sette tidsfrister etc. tvinger jeg meg selv til å tenke på noe annet enn jobben.
Avatar

Re: Metoder for og stresse ned?

nov 11 2021 - 23:06
Tenker ikke så mye på jobben i etterkant, driver selv med noen hobbyer osv, men kroppen går fortsatt som en damplokomotiv, selv om hodet er kaldt, er vel kroppen som er i fightmodus uten noe fight..
Avatar

Re: Metoder for og stresse ned?

nov 12 2021 - 15:38
Skjønner. Vi legger nok helt forskjellige betydninger i begrepet "jobbmodus". Det du beskriver her virker som noe i underbevisstheten som stresser deg opp. Har du noen anelse om hva det kan være?
Avatar

Hei

nov 12 2021 - 16:44
Det er leit å høre at du har det sånn. Eg har også problemer med "å være på vakt" og overtenke. For meg hjelper det å gå tur og å lese Bibelen for å slappe av. Men eg ville berre nevne at det kan være verdt å ta ein tur til legen, berre for å utelukke at det er noko fysisk eller kanskje ta blodprøver. Og så er det lurt å ha god kontakt med fastlegen, hvis du har ein grei fastlege du kan snakke med. : )
Avatar

Re: Metoder for og stresse ned?

nov 12 2021 - 19:12
Har vært mye hos fastlegen i det siste, og nylig begynt hos en veldig flink psykolog, er bare det at det har eskalert litt den siste uka.
Til forsiden