Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Merkelige symptomer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Merkelige symptomer

mai 16 2020 - 12:31
PS: har vært hos lege, og legen forklarer det med angst, i alle fall foreløpig før andre prøver. Men tenkte å spørre her om noen har opplevd noe liknende.

Den siste tiden, kanskje helst den siste uka har jeg vært svært plaget med vondt i alle ledd og muskler. Og det flytter på seg. Kan i det ene øyeblikket ha svært vondt i en arm, deretter i hodet, mye vondt i kjeven, osv. Helst etter en lang dag, men også litt på morgenen. Har i det siste vært veldig urolig, vært plaget med vonde tanker, og mye stress over ting som har skjedd, den tiden vi er inne i, osv. Jeg tror jo det er angst, jeg har jo litt høy puls konstant, men føler meg ellers "frisk".

Men den hodepinen sitter igjen liksom... går på en måte ikke over, bare med paracet osv. Har også masse sånne "larver" på synet liksom, og syns det er slitsomt med veldig sterkt lys. Har ingen problemer på natten når jeg sover, men får gjerne skikkelig sånn "sug i halsen" på kvelden før jeg legger meg....

Høres dette kjent ut for dere andre med angst?

Har hatt en tung periode, for en måned siden hadde jeg 2 panikkanfall, men etter det har jeg egentlig følt at ting har gått bra.... men tror nok jeg har litt "skjult" angst, og at angsten har forflytta seg litt.
Avatar

Re: Merkelige symptomer

mai 16 2020 - 16:40
Ja, det høres for meg ut som angst. Dette med synet og vondt i alle muskler, man anspenner seg jo når en har angst, musklene spenner seg. Og det er vanskelig å slappe av i dem selv når man ikke kjenner på angsten.
Avatar

Virker litt kjent

mai 21 2020 - 09:10
Det med plutselig sug i halsen kjenner jeg meg igjen i - Virker veldig ekkelt når det kommer tilfeldig og tankene begynte ofte for min del og spinne når det skjedde. Men kom til konklusjonen at kanskje det var litt syre reflux, kan jo sikkert være andre ting som blant annet angst.

Du trenger ikke og svare om du ikke vil, men går du på noen medisiner for dette? Jeg har vertfall gått på tre forskjellige typer, der to av dem gidde meg forskjellige nye symptomer - Men hjalp noe. Jeg har nå personlig sluttet helt i samråd med legen etter 1.5 år.


At du har litt angst angående den perioden vi er i nå er sikkert naturlig tenker jeg, tankene styrer mye av kroppens reaksjoner.

Om du lurer på noe eller trenger noen å snakke med angående diverse symptomer eller ting generelt så bare legg meg til her. :)
Til forsiden