Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Menstruasjon/hormoner og intens panikk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Menstruasjon/hormoner og intens panikk

feb 5 2023 - 18:41
Er det noen kvinner her inne som merker helt voldsom panikk, adrenalin og kaos i kroppen før mensen? Masse grusom hjertebank, tungpustet, masse innvendige sug og bølger med panikk som strømmer gjennom kroppen. Vil noen dele erfaringer hvis noen kjenner seg igjen så jeg føler meg mindre alene? ????
Avatar

Hei du :)

feb 5 2023 - 19:06
Kjære deg , du er ihvertfall ikke alene om det , selvom det er en mager trøst når det står på. Jeg har det sånn hver måned ,når pms herjer som værst gjerne rett før mensen , har jeg grusom panikkangst , alt føles skummelt ut ,blir paranoid, hjertebank ,svetter og stresser meg ihjel for ting jeg ikke synes er noe problem ellers i syklusen. Det er rimelig vanskelig å holde tunga rett i munn å "huske" å "trøste seg med" at dette bare er hormonene som kludrer med følelsene mine og ikke "virkeligheten " jeg går i den samma fella hver måned og følelsene tar overhånd og jeg har panikk for alt <<og ingenting kommer til å ordne seg ,alt går til helvette ,alle er sure på meg, jeg er redd og nå fikser jeg ikke mer , det kommer alltid til å være slik >> typ tanker. Jeg må rett og slett bare holde meg fast og tenke at den karusellen her stopper idét jeg begynner å blø.har masse fysiske plager knytta til det også, men den psykiske kampen er værst . Har pms nå og det merkes på den utrolig lange og sikkert forvirrende meldinga her ... Men du er ikke alene .. Heh.. stor klem om du vil ha en :)
Avatar

Tusen takk

feb 5 2023 - 21:45
Takk for svar, det betyr mye. Jeg er også slik ved hver eneste syklus, sååå slitsomt. Vil du dele dine fysiske plager relatert til hormoner og før mensen?
God klem tilbake????
Avatar

Tusen takk

feb 5 2023 - 21:45
Takk for svar, det betyr mye. Jeg er også slik ved hver eneste syklus, sååå slitsomt. Vil du dele dine fysiske plager relatert til hormoner og før mensen?
God klem tilbake????
Avatar

Fysiske plager

feb 6 2023 - 12:52
Ja det kan jeg dele :) jeg får veldig ømme pupper, kan så vidt være nær de . Verker i hofter /korsryggen, krampeaktig smerter i perineum, kvalme, noen ganger oppkast , hodepine , oppblåsthet, tung i kroppen ,svimmel .
Avatar

Re: Menstruasjon/hormoner og intens panikk

feb 6 2023 - 13:23
Du er absolutt ikke alene! Jeg blir helt vrak rundt eggløsning og mens. Helt panikk, deprimert, og overvelda. Det er så vanskelig å vite at man blir sånn hver mnd. Det finnes mange videoer på YouTube som er informative og bra. God klem til alle dere som sliter.
Til forsiden