Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Melkesyre-følelse i brystet, noen som kjenner seg igjen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Melkesyre-følelse i brystet, noen som kjenner seg igjen?

feb 9 2023 - 10:22
Hei! De siste årene har jeg ofte bråvåknet av denne fornemmelsen, men den har begynt å oppstå oftere på dagtid også. Har hatt utrolig mye helseangst /panikkanfall før, men er nesten kvitt begge deler. Jeg vet ikke om jeg skal reagere på dette "nye" symptomet eller bare legge det i angst-kurven. Lurer derfor på om noen kjenner seg igjen? Kommer nok til å nevne det for legen min uansett, men jeg er jo godt utredet av både lunge og hjerte.

Hvordan det føles: det føles ut som brystet er fullt av melkesyre, som om jeg drukner og blir kvelt i hjerteregionen (men får puste), som sterk airhunger som sitter i brystet og som at hjertet er fullt av sommerfugler. Jeg har tidligere trodd jeg har hjertebank når det skjer, men hjertet mitt slår i følge manuell pulstagning og garminklokka helt normalt. Følelsen varer ofte noen lange sekunder eller opptil et minutt. Det har vært fysisk angst følelse knyttet til den, men uansett om jeg klarer å puste/avspenne bort angsten, så fortsetter det til det er ferdig.

Noen som kjenner seg igjen?
Avatar

Jeg

feb 9 2023 - 12:50
føler jeg blir kvalt, men ikke på måten du beskriver. Mer som jeg ikke kan få luft ned i lungene.
Avatar

Re: Druknende følelse i brystet, noen som kjenner seg igjen?

feb 9 2023 - 13:07
Ja den kvelningsfølelsen har jeg hatt endel og, det er veldig ekkelt.
Til forsiden