Tilbake Tilbake: Angst

Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Meg og min helseangst... Håper dere vil lese og svare meg.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Meg og min helseangst... Håper dere vil lese og svare meg.

juni 3 2013 - 15:38
Jeg har nok alltid vært engstelig av meg. Og fra midten av tyveårene har jeg hatt små perioder der jeg har vært sikker på at jeg har hatt den og den sykdommen og trodd at noe feilet meg. Etter at jeg fikk barn ble jeg veldig bekymret over alt som gjaldt de. For over to år siden traff jeg veggen og fikk mitt første møte med angsten sånn skikkelig . Fikk følelsen av å ikke klare puste skikkelig , hjertebank, svimmel og kvalm osv. Jeg var inn og ut hos leger, og alle tester de tok var normale. Til slitt klarte jeg å komme ut av det selv. Selv om det ikke var lett. Etter en stund fikk vi vårt andre barn, og tiden etter det var stressende men lykkelig. I romjulen kom smellen på nytt. Åndenød, muskelspenningar og mye gråt og uro. Etter en stund (mars) ble jeg og legen min enige om å prøve medisin. Jeg hadde mye uro en mnd etter jeg begynte... Klarte ikke slappe av. Jeg dro til en annen lege jeg har ved en privat klinikk. Jeg tok mange blodprøver og en lungefungsjonstest for å sjekke helsetilstanden. Alt var fint :-) nå klarte jeg å slappe av og etter hvert følte jeg at ting endelig ville ordne seg. Men så ca 2 uker etter legetimen så ble jeg plaget med slim i halsen og litt hoste. Etterhvert ble slimplagene erstattet med kløe i halsen. Etter noen uker med dette bar det igjen på legen og han sjekket hals og tok bakterieprøver. Tok igjen en lungefungsjonstest( mest for min egen del ) alt viste normale resultater. Likevel er jeg nå veldig plaget med uro, spesielt om morningene. Jeg friker ut om jeg kommer med en liten host på morningene. Redd for at det er unormalt å hoste. Redd for at kløingen i halsen aldri skal forsvinne etc. Jeg holder nå på å slutte å røyke , for dette ødelegger mye for min del. Men sykt vanskelig å slutte i disse angsttider... Er det noen her som kjenner seg igjen ? Jeg har ikke vært 100 % i halsen på fem uker , men det er ikke noe som feiler meg i følge legene. Kanskje et lite virus. Jeg gikk opp fra 10 mg til 15 mg citaprolan teva for tre uker siden . Kan jeg få bivirkninger av dette . Slik som økt uro etc? Jeg håper legen min snart vil henvise meg til psykolog. Skal inn til ny time hos han i midten av juni. Jeg er sååååå lei av dette her :-(-(-(
Avatar

Hei:)

juni 27 2013 - 22:03
Jeg vet ikke svarene på det du spørr om, jeg sliter med mye av det samme. Ville bare si jeg føler med deg og vet at det ikke er lett. Jeg har vært langt langt der nede men er hanske fungerede nå etter lang tids behandling.Skriv gjerne melding til meg om du ønsker å snakke med noen.
Til forsiden